Пълен обрат: Ето в какви къщи се появяват духове!(Истината е стресираща)

0
626

Появата на духове винаги е обвито с мистерия

Появата на духовете не се случва във всяка къща. Американските учени са стигнали до това шокиращо разкритие.

духове
Духове се появяват в къщи с мухъл

Според спецовете тези същества от другия свят се появяват в домове, където има много мухъл. И там въздухът в допълнение на това е наситен с токсични вещества.

Американските учени са стигнали и до друго откритие. И то е, че духовете са нищо друго освен халюцинации.

И „появата” им е причинена от дишане на мръсен, по-скоро токсичен и вреден въздух.Защото разказите за поява на тези ефирни създания от мрака напомнят за симптоми на хора с психични и неврологични симптоми, които са изложени на токсична плесен.

Те дават и пример. Бацилът на антракса може да причини халюцинации, които се получават и от плесени на моравото рогче по ръжта.

Както и от места, в които е пълно с мухъл.

Учените са далеч от мисълта, че изследванията им целят развенчаването на мистериите. Те само искат да разберат в кои места най-често се появяват духовете.

„Духовете обикновено се появяват в по-стари сгради, където е възможно въздухът да е с лошо качество“, твърди ръководителят на изследването проф. Шейн Роджърс.

Той сравнява появата им с информацията, която съобщават и хора, обхванати от депресия, тревожност и други симптоми, на базата на биологичните замърсители.

Преподавателят Шейн Роджърс е голям почитател на приказките за духове. Той работи с група студенти, които измерват въздуха в няколко сгради, за които се разказват подобни легенди.

Те сравняват пробите с други сгради, където липсват микроби и мухъл. Освен това те справняват характеристиките, които благоприятстват появата на духове.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.