Пълен обрат: Ето в какви къщи се появяват духове!(Истината е стресираща)

1
805

Появата на духове винаги е обвито с мистерия

Появата на духовете не се случва във всяка къща. Американските учени са стигнали до това шокиращо разкритие.

духове
Духове се появяват в къщи с мухъл

Според спецовете тези същества от другия свят се появяват в домове, където има много мухъл. И там въздухът в допълнение на това е наситен с токсични вещества.

Американските учени са стигнали и до друго откритие. И то е, че духовете са нищо друго освен халюцинации.

И „появата” им е причинена от дишане на мръсен, по-скоро токсичен и вреден въздух.



Защото разказите за поява на тези ефирни създания от мрака напомнят за симптоми на хора с психични и неврологични симптоми, които са изложени на токсична плесен.

Те дават и пример. Бацилът на антракса може да причини халюцинации, които се получават и от плесени на моравото рогче по ръжта.

Както и от места, в които е пълно с мухъл.

Учените са далеч от мисълта, че изследванията им целят развенчаването на мистериите. Те само искат да разберат в кои места най-често се появяват духовете.

„Духовете обикновено се появяват в по-стари сгради, където е възможно въздухът да е с лошо качество“, твърди ръководителят на изследването проф. Шейн Роджърс.

Той сравнява появата им с информацията, която съобщават и хора, обхванати от депресия, тревожност и други симптоми, на базата на биологичните замърсители.

Преподавателят Шейн Роджърс е голям почитател на приказките за духове. Той работи с група студенти, които измерват въздуха в няколко сгради, за които се разказват подобни легенди.

Те сравняват пробите с други сгради, където липсват микроби и мухъл. Освен това те справняват характеристиките, които благоприятстват появата на духове.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. А снимките и видеата на духове и шепоти от отвъдното … И те ли са поради мръсния въздух и халюцинации? Много самонадеяно заключение е направил американеца…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.