Бебе шампион се роди у нас: първи рекорд за 2014 г.

0
507

Първото огромно бебе в България е вече факт. Да е живо, здраво и послушно!

Огромното бебе е момиченце. То се появи на белия свят в Сливен вчера.

Новороденото бебе е рекордьорът за 2014 г., защото тежи 5,250 и е високо 56 см.

Заради едрото бебе, лекарите направили секцио. Операцията е минала успешно и 24-годишната родилка от Стралджа се чувства много добре.

Новороденото бебе се казва Яница. Тя също е с отлично  благоразположение на духа, въпреки че се намира в кувьоз, за да бъде подобрено нейното дишане.бебе
Първото бебе шампион за 2014 г. се роди  в България

Освен, че голямото бебе е първото най-тежко за страната до момента, то е най-голямото за болницата в Сливен за последните поне 15 години, научили от БЛИЦ.

Целият екип на Topactualno.com поздравяваме щастливите родители на малката Яница и желаем на цялото семейство огромно щастие!

Малко преди светлия празник Рождество на 2013 г. в родилното отделение в болницата в Тутракан се роди последното за годината огромно бебе. То беше момченце, чието тегло почти достигна 6 кг при височина от 57 см.

Този малък шампион се оказа най-голямото новородено в цялата област Силистра за изминалата 2013 г.

Освен българчета, през миналата година се роди не едно бебе гигант в Китай. Чудно как една мъничка и слабичка китайка е в състояние да износи и да роди бебе, което тежи повече от 6 кг?

Този въпрос озадачава и китайските медици, които все още не могат да дадат точен и ясен отговор как така тяхната елегантна нация е започнала да се изражда.

Не е страшно, когато едно бебе се роди голямо и пухкаво. По-страшно ако през годините детето не успее да се втали и задържи своето наднормено тегло.

Затлъстяването е един от най-сериозните проблеми на нашето време, защото децата са твърде обездвижени, седейки пред компютъра не само през учебната година, но и през топлите ваканции.

Все по-малко деца предпочитат да тичат, да карат колело, да играят федербал, с топка или други спортни игри, при които се изразходват много калории и се топят мастните натрупвания.

Освен това, децата не се хранят здравословно.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.