Бебе шампион се роди у нас: първи рекорд за 2014 г.

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Първото огромно бебе в България е вече факт. Да е живо, здраво и послушно!

Огромното бебе е момиченце. То се появи на белия свят в Сливен вчера.

Новороденото бебе е рекордьорът за 2014 г., защото тежи 5,250 и е високо 56 см.

Заради едрото бебе, лекарите направили секцио. Операцията е минала успешно и 24-годишната родилка от Стралджа се чувства много добре.

Новороденото бебе се казва Яница. Тя също е с отлично  благоразположение на духа, въпреки че се намира в кувьоз, за да бъде подобрено нейното дишане.бебе

Първото бебе шампион за 2014 г. се роди  в България

Освен, че голямото бебе е първото най-тежко за страната до момента, то е най-голямото за болницата в Сливен за последните поне 15 години, научили от БЛИЦ.

Целият екип на Topactualno.com поздравяваме щастливите родители на малката Яница и желаем на цялото семейство огромно щастие!

Малко преди светлия празник Рождество на 2013 г. в родилното отделение в болницата в Тутракан се роди последното за годината огромно бебе. То беше момченце, чието тегло почти достигна 6 кг при височина от 57 см.

Този малък шампион се оказа най-голямото новородено в цялата област Силистра за изминалата 2013 г.

Освен българчета, през миналата година се роди не едно бебе гигант в Китай. Чудно как една мъничка и слабичка китайка е в състояние да износи и да роди бебе, което тежи повече от 6 кг?

Този въпрос озадачава и китайските медици, които все още не могат да дадат точен и ясен отговор как така тяхната елегантна нация е започнала да се изражда.

Не е страшно, когато едно бебе се роди голямо и пухкаво. По-страшно ако през годините детето не успее да се втали и задържи своето наднормено тегло.

Затлъстяването е един от най-сериозните проблеми на нашето време, защото децата са твърде обездвижени, седейки пред компютъра не само през учебната година, но и през топлите ваканции.

Все по-малко деца предпочитат да тичат, да карат колело, да играят федербал, с топка или други спортни игри, при които се изразходват много калории и се топят мастните натрупвания.

Освен това, децата не се хранят здравословно.

 

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар