Милен Цветков е на седмото небе заради щерка си: Ето какво я сполетя в Холандия!

0
652

Милен Цветков е горд татко и вече мисли дори за сватбата на Калина!

Журналистът Милен Цветков се оказа доста по-широко скроен от повечето бащи. Той не гони гаджетата на дъщеря си, а първо им дава шанс.

Милен Цветков и Калина
Милен Цветков с Калина

Именно това е сторил с настоящия й възлюбен. Той е холандец и връзката му с Калина Цветкова не е отдавна, но двамата са много влюбени, пише в. „Ретро“.

Милен Цветков се запознал с кандидат – зетя си преди около седмица. Той заминал за Холандия, за да види щерка си, а там я заварил с мъж до нея.

Всъщност думата „мъж“ може би не е напълно уместна в случая, защото гаджето на Калина е само на 21 г. Тя също е на толкова.



Връзката между Милен и дъщеря му от години не е особено силна, защото девойката израсна в чужбина, докато той правеше кариера в България. Сега обаче тв водещият показва, че на него може да се разчита и е последният човек, който би спрял дъщеря си от истинското щастие.

Цветков доста харесал младежа, който топли леглото на щерка му. Двамата вече са приятели във Фейсбук. Приказката им тръгнала много добре, което зарадвало Калина.

Припомняме, че става въпрос за първородното дете на Милен. То е от първата му жена, с която се раздели преди доста години, защото тя искаше да живее извън България, а той все още се развиваше като журналист тук.

Водещият има и още едно дете. То е само на 5 г. и е момче на име Боян. Майка му Ивета е много по-млада от бившия новинар на БНТ.

Милен Цветков се стараел да обръща еднакво внимание и на двете си деца, но му било доста трудно, защото и с двете майки не се разбирал особено. Той обаче не спирал на спонсорира Калина и Боян, осъзнавайки, че поне това може да направи за тях.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.