Не е за вярване: Расизмът застигна и Меган Маркъл!

0
825

Меган Маркъл стана жертва на расистки обиди и нападки в тази насока!

Съвсем изненадващо Меган Маркъл попадна под ударите на расистки атаки. Тя е от смесен брак, но се предполагаше, че щом е годеница на принц Хари, е неприкосновена.

принц Хари и Меган Маркъл
Меган Маркъл ще се омъжва за принц Хари, но това не я спаси от расизма

Нищо подобно обаче. Жена на име Джо Марни е била уловена да говори против актрисата. Това се е случило в телефонен разговор до приятел.

25-годишната дама е изказала възмущението си от избора на Хари. Тя недоумявала как е възможно да си избере мулатка за съпруга.

В изявлението на Марни имало още доста обиди на расистка основа, както и подигравки към Меган Маркъл. Медиите на Острова обаче са решили да спестят подробностите, за да не злепоставят допълнително бъдещата кралска снаха.



Единственото, което се споменава, е, че Джо е казала, че никога не би си легнала с негър, защото това й е гнусно. След това е избухнала в силен смях.

Тя не е случайна жена обаче. Гадже е на Хенри Болтън, който е лидер на ЮКИП. Това е една партия, която се занимава с въпроса за независимостта на Обединеното кралство.

Партията веднага е била изключена от политическата формация на Англия. Скандалът е огромен и не се знае дали няма да има и парична глоба за партията.

Майката на Меган Маркъл е цветнокожа, а баща й е от европеидната раса. Актрисата прилича повече на него, защото няма много тъмна кожа, а може да мине за чиста европейка. Въпреки това обаче някои хора презират произхода й.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.