Би Ти Ви се срина: Шокиращи грешки на телевизията могат да избодат очите и да спукат ушите ви!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

От Би Ти Ви направиха потресаващи грешки само за няколко дни!

Телевизия Би Ти Ви се издъни жестоко през новата година. Медията направи някои наистина жестоки грешки, които няма как да останат незабелязани.

Би Ти Ви

Вижте как по Би Ти Ви показаха “Казанлак”

Те бяха сътворени по време на новинарската им емисия, свързана със спорта, както и тази с прогнозата за времето. Два гафа, които сринаха реномето на БТВ като тв медия номер едно в България.

Наскоро Емо Чолаков представи Времето с шокираща картина. Тя беше карта на България по градове, но на нея Казанлък беше написан като Казанлак (виж снимката).

Потресаваща правописна грешка на редакторите на Прогнозата. Разбира се, водещият няма вина в случая.Грешките на Би Ти Ви обаче не спират дотук. Снощи обявиха, че Григор Димитров е постигнал първата си победа за годината. Това се случи след успеха му в Мелбърн.

Всъщност обаче това е първата му победа на Australian Open. Гришо направи още няколко на турнира в Бризбейн, който се проведе в самото начало на януари.

Така само за дни се случиха два гафа в ефира на телевизията. Нещо, което отнесе доста критики от зрителите.

“Що за невежество е да твърдиш, че Григор е постигнал първата си победа в Мелбърн? Нямам думи.” – възмущава се един от феновете на Гришо, който е член на негова Фейсбук фен страница.

Със сигурност това са грешки, достойни да влязат в “Господари на ефира”. Не че и друг път не сме ставали свидетели на подобни гафове, но не бива да си затваряме очите повече. Уверете се сами!

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар