Светът тръпне със затаен дъх: Велик лекар пое случая на Михаел Шумахер!

0
487

Михаел Шумахер ще има своя последен шанс да се възстанови поне частично!

Над 4 години изминаха откакто Михаел Шумахер си удари почти фатално главата във френските Алпи. Оттогава милиони негови фенове и близките му хора се молят за него.

Михаел Шумахер
Последен шанс за Михаел Шумахер

Казват, че надеждата умира най-последна и това се случва в момента с Шуми. На него му се дава последен шанс от семейството му, за да излезе от състоянието, в което се намира.

Един от най-добрите лекари на мозъчни травми е поел случая на германеца. Става въпрос за Марк Мийкс, който е излекувал не един и двама пострадали точно като Пилето, твърди мексиканският „Ел Универсал“.

Специалистът работи в Далас, Тексас. Той твърди, че подобна болница в Европа няма. Така че определя шанса на Михаел Шумахер като най-голям именно при него.



„Имаме голям опит в тази сфера. Идвали са хора с уж необратими мозъчни травми, а след това проговарят, прохождат, някои дори напълно се излекуват.“ – твърди д-р Мийкс.

Контузията на Михаел е сред най-тежките, защото засяга мозъчната кора. Той едва не загина преди 4 години. Най-добрите хирурзи го спасиха, но на висока цена, защото по всичко личи, че 5-кратният световен шампион във Формула 1 в момента е жив труп.

От семейството му продължават да отказват да изнасят информация за състоянието на немеца, но това само говори колко е зле той. Ако имаше подобрение, със сигурност Корина Шумахер нямаше да го крие.

Все пак чудеса и преди са ставали, това е надеждата на семейството му. То не се е отказало да търси спасение за Михаел Шумахер, което е похвално.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.