Ясните знаци, издаващи, че той не ви обича истински

0
633

Ако забележите някой от тези знаци, бягайте надалеч

В случай, че напоследък си задавате все по-често въпроса дали той ви обича истински, то можете да си отговорите и сами, проследявайки внимателно тези знаци.

знаци
Ако забележите някой от тези знаци, бягайте надалеч

Съзнанието на жената е изпълнено с различни мисли и преобладаваща част от представителките са в състояние да си зададат поне по 100 въпроса в рамките на минута.

Когато се интересувате истински от някой мъж и искате да сте наясно с неговите чувства, то неминуемо тези въпроси се увеличават. Най-често дамите се питат дали той ги обича истински или просто играе роля.

Със сигурност не би било никак лесно да зададете този въпрос в прав текст, нито пък да получите в отговор истината, ако все пак се осмелите да попитате.
И докато си фантазирате, че той по един или друг начин ви се обяснява в любов, то това наистина може да е само във вашата глава, а действителността да е съвсем различна.



Ето и знаците, които със сигурност издават, че мъжът срещу вас не ви обича, а играе само роля:

Извръща поглед, когато говорите
Ако докато водите разговор той витае някъде другаде и зрителният контакт с вас не е продължителен, това издава, че не сте му интересна,, камо ли да изпитва някакви чувства към вас. В такъв случай имате два варианта – или да смените подхода, или да прекратите отношенията си с него и да продължите напред.

Дистанция
Ако всячески се опитва да поддържа дистанция помежду ви, то това е един от сигурните знаци, че не изпитва нищо към вас. Това е ясен знак, че не желае да бъде близо до вас. В противен случай не би имало сила, която да го накара да бъде далеч от вас за дълго време.

Не се интересува от вашия живот
Ако това как протича ежедневието ви, нещата с които се занимавате и още куп неща, свързани с вашия живот, не представляват никакъв интерес за него, то думите са излишни.
Това издава повече от ясно, че този човек не се интересува истински от вас.

Заглежда други жени
Ако интересът му постоянно е привлечен от дамите наоколо, то това издава ясно, че той няма никакви сериозни намерения към вас, ни най-малко пък ви обича.

Търси ви само с определена цел
Един от ясните знаци, че човекът срещу вас не ви обича, е когато той ви търси само когато има нужда от вас. Едва ли някога ще ви позвъни просто да ви чуе или да ви попита как сте, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.