Искате ли да знаете каква е вашата карма? Прочетете тук!

0
397

За тях свободата и независимостта са най-важните неща в живота им

Ако ви е любопитно каква е вашата карма и искате да научите истината, то можете да го направите като прочетете следващите редове.

карма
За тях свободата и независимостта са най-важните неща в живота им

Достатъчно е просто да откриете датата си на раждане, тъй като според нумерологията, тя е в пряка зависимост с вашата карма.

Ето каква карма имате според рождената ви дата:

Хората, родени на 1, 10, 19 и 28, са с изключително силен бизнес нюх. Те винаги са привлечени от новостите. Не се колебаят да зарежат това, което са постигнали и да се захванат с нещо ново.
Родените на 10, са ненадминати новатори и лидери, но пък лесно изпадат в депресивни състояния.



Родените на 2 и 20 пък са ненадминати слушатели. Те са от малцината, които първо ще ви изслушат спокойно и едва след това биха ви дали съвет.
Те се опитват първо да разберат човек срещу себе си, както и да погледнат на ситуацията от всичките й страни.
Творчески и креативни натури. Стараят се животът им да премине в хармония и баланс.

Изключителен талант притежават хората, родени на 3, 12, 21 и 30. За тях свободата и независимостта са най-важните неща в живота им и са готови да ги отстояват докрай.

Ако пък си търсите лоялни служители, то най-добре е да се спрете на хора, родени на 4, 13 или 31. Те ще изпълняват стриктно всяко едно свое задължение и никога няма да ви подведат. Истината е, че тези хора са отборни играчи и никога не биха си позволили да поставят своето благо пред това на колектива. Не обичат авантюрите. Успяват бързо да се издигнат на служебното място.

Изключително адаптивни и винаги готови за експерименти, са хората родени на 5, 14 и 23.
За тях рискът е нещо изключително приятно. Именно той им дава стимул да живеят. Много подходящи за тях са професиите в сферата на туризма, защото се справят отлично и бързо с ученето на чужди езици.

Хората, които имат ненадминато усещане за красота и хармония пък са родени на 6, 15 и 24. Това са истински естети. Не потискайте тези си качества, а се опитайте да ги развиете. Отдайте се на рисуване, поезия или пък нещо, което ще изработвате с двете си ръце. Талантът ви определено не е за подценяване. Ако го развиете, ще останете много доволни от себе си. Такива като вас, които са надарени с талант, наистина се раждат рядко, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.