Помните ли певицата Тони Бракстън? Днес тя едва живее…

0
1220

Тони Бракстън е огромна звезда, върху която се стовариха много лоши неща!

През 90-те години Тони Бракстън беше една от най-популярните певици на планетата. Хитът й Un-Break My Heart все още озвучава радио станциите по цял свят.

Тони Бракстън
Тони Бракстън преди и сега

Чернокожата чаровница днес е вече на 50 г. Постигна някои забележителни неща в кариерата си. В личен план също – има две деца от бившия си съпруг.

Едно нещо в живота й обаче сериозно куца. То е здравето й, което е много лошо и в някои дни дори я кара да иска да умре.

Тони Бракстън страда от автоимунното заболяване лупус. Това е диагноза до живот. Тя трябва да живее с тази болест, която контролира чрез много медикаменти.



Лупусът кара певицата постоянно да се чувства все едно има грип. Това сериозно й пречи в живота, защото вечно е изтощена и никога не е свежа.

Проблемите на звездата обаче не спират дотук. Тя има и друга причина да се притеснява за живота си.

От десетилетие Тони има сърдечни проблеми. Тя прекара перикардит, което я обрече да пие лекарства за сърце до края на дните си.

„Никога не съм била с високо кръвно налягане, болестта просто ме порази. Може да се случи на всекиго, всичко е съдба.“ – споделя по темата певицата.

Състоянието й днес е направо стряскащо. Тя се поддържа с една шепа хапчета, които обаче не могат да й попречат да се чувства ужасно физически.

Тони Бракстън беше омъжена в продължение на 12 години. Счита се, че точно проблемите със здравето й са причината мъжът й да избяга от нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.