Божидар Караджов: Над България тегне огромна опасност! (Ето още какво вещае топ пророка)

0
435

Божидар Караджов винаги е правил супер точни прогнози

Божидар Караджов с право е наричан пророк № 1. Той обаче вещае опасност за страната ни. Според него до месец април над България тегне опасност от терористични атаки.

Пророкът Божидар Караджов вещае мрачни дни за България

Тогава България може да стане арена за това посегателство.

Според гадателят Европредседателството ще е успешно. България ще се превърне в балансьор на Балканския полуостров.

Според екстрасенса родината ни ще има ключова роля за стабилизиране отношенията между Турция, Германия и целия Европейския съюз.



В Еврозоната влизаме след три години. Но пък през 2019 ще се озовем в Шенген. Единствено Холандия ще има негативно мнение за страната.

Тази година да очакваме 8% ръст на туризма, вещае гадателя. Мобилен оператор ще си смени собственика, което няма да е добре за българския потребител.

Тази година безработицата ще е на много ниско ниво. Но в селскот стопанство спадът ще е около 5%.

Мноог леко, но раждаемостта ще расте.Българското население щех намале с още 4%, защото то ще продължава да напуска страната, вещае Божидар Караджов.

Според пророка стабилност в правителството ще има до средата на тази година. Догодина ще се заговори за предсрочни избори.

Марешки ще оттегли подкрепата от кабинет „Борисов 3”. Патриотите също ще се разцепят. Конфликтите ще са заради министрите Валери Симеонов и Каракачанов.

Двама от министрите в кабинета на Борисов ще се сменят. Един от тях сам ще пожелае да излезе от властта, е прогнозата на Божидар Караджов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.