Астролозите съобщиха лоши новини

0
217

В периода на ретрограден Меркурий, астролозите не препоръчват далечни пътувания

Астролозите съобщиха лоши новини за започналата вече 2018 година.

астролозите
В периода на ретрограден Меркурий, астролозите не препоръчват далечни пътувания

Според прогнозата, направена от астролозите, през настоящата година Меркурий ще е ретрограден цели три пъти. Това означава, че ще обърка доста сериозно плановете ви.

Ретроградният Меркурий е фатален и за човешкия живот като цяло, посочват още астролозите.
Първият път, в който планетата ще обърне движението си ще е в периода между 22 март и 15 април. Тогава Меркурий ще навлезе в Овен.

За съжаление периодът ще съвпадне с отърсването на хората от зимните депресии и събуждането на природата. Това на практика означава, че няма да донесе нищо хубаво.
Имайте предвид, че стартирането на каквито и да било начинания в периода на ретрограден Меркурий, е доста рисково, дори може да се каже фатално. Цяло чудо ще е, ако се увенчае с добри резултати.



Вторият път, в който планетата ще сбърка хода си, ще е точно в отпускарския период в разгара на лятото. Меркурий ще тръгне на обратно от 16 юли до 18 август. Може би е излишно да споменаваме, че в този период отново ще се разминавате доста сериозно с късмета си.

В периода на ретрограден Меркурий, астролозите не препоръчват далечни пътувания. Този път обаче е почти невъзможно тази препоръка да бъде изпълнена като се има предвид, че вторият път, в който планетата ще смени посоката си на движение, ще е точно в отпускарския период.

Статистиката сочи, че ретроградният Меркурий оказва доста пагубно влияние. В тези периоди стават доста катастрофи и като цяло зачестяват инцидентите на пътя. Според статистиката, в този период пътнотранспортните произшествия скачат почти двойно.

Третият път, в който планетата ще ни саботира, ще бъде двоен и ще се отрази най-осезаемо.
Цикълът ще постави началото си на 16 ноември и ще продължи чак до 1 декември.
По това време Меркурий ще е в Стрелец.
От 1 декември обаче ще се измести в Скорпион, а ретроградното му движение ще продължи чак до Никулден – 6 декември.

Добрата новина обаче е, че периодът около коледно-новогодишните празници няма да е подвластен на каръщината заради ретроградния Меркурий, което означава, че ще може да се пътува спокойно.

Тук е моментът да споменем, че за сметка на това през годината ще ни ударят още две ретроградни планети.
Марс ще се движи в обратна посока в периода от 26 юни до 12 август във Водолей и от 13 август до 27 август в Козирог.

Негативното влияние на Венера пък ще се усети в периода от 6 до 31 октомври в Скорпион и от 31 октомври до 17 ноември във Везни, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.