2018 година ще сбъдне желанията на тези хора

0
298

Проверете дали и вие сте сред щастливците

Настоящата година ще донесе невиждано щастие за някои хора, сбъдвайки техните желания.

желания
Проверете дали и вие сте сред щастливците

Ако искате да разберете дали и вашите желания ще се сбъднат през 2018 година, вижте какво трябва да направите:

Необходимо е да съберете рождената си дата, месеца на раждане и настоящата година. Това означава, че ако сте родени на 6 април, трябва да съберете 6+4+11 (сборът от 2018 – 2+0+1+8 = 11).
Ако сборът е двуцифрено число, трябва да го редуцирате до получаването на едноцифрено, освен в случая, в които е 11.

11 се смята за изключително важно число в нумерологията. Смята се, че то притежава свещена вибрация и представлява привеждане в съответствие както с материалния, така и с духовния свят.
11 се смята за мост към божественото. Именно поради тази причина се вярва, че може да доведе до пробуждането на по-високите нива на съзнанието.Когато човек се насочи към по-висока вибрационна честота, 11 често пъти се появява в съзнанието му, тъй като е и броят, свързан с ангели и водачи на духове.

На свой ред на числото 2 в астрологията се гледа като на число на партньорството и изграждането. То обозначава периода, в който можете да започнете да изграждате стабилни връзки и да получите сигурност в различни области на живота си.

При все, че вибрациите на тези две числа, ще бъдат усетени от всички, то всеки един има своя лична година. Както посочихме по-горе, за да разберете кое е числото на вашата лична година, трябва да съберете рождената си дата, рождения месец и 2018.

Ето какво вещаят вашите лични резултати и дали ще сбъднете своите желания:

1
През тази година ще можете да поставите ново начало в някоя от сферите на живота си. Този период е идеален за изграждане и създаване на нови неща за вас. Моментът е изключително подходящ за започване на нова работа или пък поне да положите основите на онова, което бихте искали да постигнете. Точно сега е времето да се съсредоточите върху вашето развитие и да откриете своята независимост.
Точно това е годината, в която ще започнете да изграждате новото си начало не само с малки, а и с по-големи стъпки.

2
Вашето лично число сочи, че тази година ще бъдете в хармония с вибрациите и ще можете да постигнете своите желания.
Казано с други думи, имате чудесна основа за започването на изграждане на новото начало за вас. Настоящата година ще е съсредоточена и върху партньорските ви взаимоотношения във всичките им измерения. Периодът е идеален да потърсите съмишленици. Именно те ще ви насърчат в начинанията ви и ще ви помогнат да бъдете най-добрата версия на себе си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.