Ще се сбъднат ли желанията ви? Научете тук!

0
381

2018 година не само ще сбъдне желанията ви, а и ще реализира почти всичките ви мисли, чувства и идеи

В първата част вече ви споменахме начина, по който можете да научите дали 2018 година ще сбъдне желанията ви.

желанията
2018 година не само ще сбъдне желанията ви, а и ще реализира почти всичките ви мисли, чувства и идеи

В случай, че сте пропуснали да я прочетете, трябва да знаете, че за да научите дали желанията ви ще се сбъднат, е нужно да направите малко сметки. За целта трябва да съберете датата ви на раждане, месеца на раждане и числото 11, което е сбора от 2018 година (2+0+1+8 = 11).
Ако полученият сбор е 11, не трябва да го редуцирате до едноцифрено число. Всички останали числа се редуцират до едноцифрени.

Ето какво показва вашият резултат и дали желанията ви ще се сбъднат през настоящата година:

3
Това е вашата щастлива година. Тя не само ще сбъдне желанията ви, а и ще реализира почти всичките ви мисли, чувства и идеи. Периодът е идеален да започнете онова, за което си мислите от доста дълго време. Много добра идея би била да направите нещо творческо или пък нещо, с което да изразите себе си. От огромно значение за вас е да откриете истината, както и винаги да я казвате. Ако до момента сте избягвали истината поради една или друга причина, сега е моментът да отворите очите си за нея. Ако смятате, че интуицията ви, ви води в правилната посока, можете спокойно да й се доверите и този път. Казано с други думи годината се очертава като изключително мощна за вас.



4
Вашата задача през тази година ще е да работите здраво и наистина много отговорно, за да успеете да постигнете онова, което искате.
За да се придвижите напред с бързината, с която ви се иска, е нужно да реализирате всичките си идеи. Готови сте да дадете всичко от себе си, за да сбъднете желанията си и Вселената ще ви помогне в това начинание. Помнете, че тя винаги ви подкрепя.

5
2018 година се очертава като творческа и доста забавна за вас. Ако се върнете назад в годините, ще се уверите, че наистина сте работили много здраво. Е, дошло е времето за отплата. Всичко онова, в което сте вложили изключително много сили и усърдие, сега ще ви се отплати многократно. Годината наистина се очертава като много силна за вас. Това означава, че не трябва да се страхувате да отидете там, където отдавна искате, както и да се изправите срещу трудностите за нещо, което наистина си струва. Не забравяйте, че за вас фокусът през тази година пада основно върху забавленията, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.