2018 година ще сбъдне желанията на определени хора. Проверете дали и вие сте сред щастливците

0
210

Затворете старите врати и отворете пътя за новото

Настоящата година ще сбъдне желанията на някои хора, които спокойно биха могли да се определят като истински щастливци.

желанията
Затворете старите врати и отворете пътя за новото

Ако искате да научите дали и вие сте сред хората, на които желанията ще се сбъднат, можете лесно да разберете това.
За целта трябва да направите само едно бързо и лесно пресмятане.

Нужно е да съберете датата си на раждане, рождения си месец и числото 11, което е сбор от цифрите на настоящата година (2018).
Ако получите резултат, различен от 11, е необходимо да редуцирате сбора до едноцифрено число.

След това не ви остава нищо друго, освен да проверите характеристиката, отговаряща на вашия резултат.
Ето какво означава полученото число:



6
През настоящата година ще е нужно да обърнете внимание основно на две неща – семейството ви и вашето здраве.
Крайно време е да поправите всички счупени вериги в семейството ви, както и да излекувате раните. Много е важно да успеете да създадете силен екип, който винаги да ви подкрепя. Обърнете сериозно внимание и на благополучието на вашето тяло и душа.

7
През настоящата година за вас се очертава доста сериозен растеж. През следващите месеци ще продължите да напредвате и то доста осезаемо- казано с други думи, 2018 година ще сбъдне желанията ви. Изглежда, че голяма част от работата, която ще свършите през тази година ще е на духовно и емоционално ниво. Ще ви застигнат нови идеи, които може би ще ви накарат да погледнете на живота по друг начин. Мислите и идеите ви може да променят мирогледа ви като цяло. Времето е много подходящо да изследвате нови неща, да запишете нов курс или пък да обърнете повече внимание на нещата, които наистина ви интересуват.

8
Тази година ще е годината на проявленията за вас. През предходните години сте отбелязали сериозен напредък и сега знаете много добре какво искате от живота и как да го получите. Вселената е на ваша страна и ви подкрепя, затова не пропускайте шанса си. Запомнете, че е от основна важност да продължите да вярвате на интуицията ви. Знаете, че тя не ви подвежда.

9
За вас тази година ще е годината на приключенията и сбъдване на желанията. Сега е периодът, в който можете да затворите смело вратите, от които вече нямат никаква полза и да отворите нови. Много добре знаете, че всеки край води до ново начало. Вашата задача през тази година ще е да разчистите пътя за новото, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.