Научете коя сила ви води в живота

0
243

В миналото си сте получили много наранявания, но не им позволявайте те да ръководят живота ви

Този бърз и лесен тест ще ви даде ясен отговор коя сила е водещата в живота ви.

силата
В миналото си сте получили много наранявания, но не им позволявайте те да ръководят живота ви

За да направите теста е нужно да погледнете картинката . Първото нещо, което видите в нея ще издаде силата, която ви води.

Може би сте наясно, че всеки човек притежава скрита сила. Ако съумеете да я разберете и да я управлявате, може да ви е от огромна полза. Астролозите твърдят, че въпросната сила се определя от звездния прах, който се съдържа във Вселената.

Е, след като вече сте хвърлили един бърз поглед на снимката и сте наясно какво е онова, което сте видели първо, можете да провелите каква сила ви води. Ето какво разкрива това, което сте видели:



ПЛАНИНА
Ако планината е първото нещо, което сте видели на картинката, то това е знак, че трябва да поработите сериозно върху себе си. Планината символизира пътя към височините, които са доста трудни за изкачване. Имайте предвид, че освен многото усилия, които ще ви коства изкачването до върха, там е много самотно. Там има място само за един човек. Мислите, че околните не ви разбират, но помислете дали не залъгвате себе си. Нужно е да отворите сърцето си, за да бъдете приети. Поставили сте на първо място кариерата си, а личният ви живот е на заден план. Именно поради тази причина сърцето ви е много нещастно. Знайте, че балансът е много важен и всичко, от което имате нужда, е любов.

МЕЧКА
Тя е знак, че сърцето е силата, която ви води в тежките битки. Мечката е символ на всички подсъзнателни сили, които никога не бихте могли да разкриете изцяло. Имайте предвид, че силата, която ви води наистина е много мощна. Тя може да ви е от огромна полза, но пък може и да има разрушително действие.

ДЪРВЕТА
Те са знак, че несъзнателната ви сила е ориентирана към социалния живот. За никого не е тайна, че дърветата комуникират помежду си, но ние не можем да разберем начина, по който това се случва. В миналото си сте получили много наранявания, но не им позволявайте те да ръководят живота ви. Най-добре би било, ако успеете да ги загърбите и продължите напред.

ЛУНА
Ако луната и нейните звездички, са първото нещо, което сте видели, то вие определено не принадлежите към този свят. Притежавате вълшебна сила, която не принадлежи към тази планета. Можете да се радвате на това, че сте от малкото щастливци, които са свързани с невидимите сили на Вселената. Сънищата с феи и ангели са онези, които създават съдбата ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.