Д-р Людмила Емилова разкри вълшебната си рецепта за забързване на метаболизма

0
274

Тя ще подсили и имунната ви система

Известната диетоложка д-р Людмила Емилова най-после разкри вълшебната си рецепта за забързване на метаболизма.

Людмила Емилова
Тя ще подсили и имунната ви система

Тя ще е от полза на всички онези, които са измъчвани от бавен метаболизъм. Няма да е изненада за никого, ако кажем, че бавният метаболизъм води до редица други проблеми.

Освен това рецептата на д-р Людмила Емилова ще ви помогне да нормализирате и нивото на кръвното си налягане. Тя е повече от убедена, че ако следвате съветите й, ще останете повече от доволни от резултатите, които ще получите.

Тази смес е изключително богата на антиоксиданти и витамини. В този ред на мисли, едва ли някой изпитва съмнение, че ще свърши истински чудеса за организма ви.
Можете да бъдете спокойни и за това, че няма да наклони месечния ви бюджет. Нужни са ви само три продукта, които могат да бъдат открити във всеки дом или пък в най-близкия магазин. Не струват скъпо, а наистина вършат чудеса.



Всичко, от което се нуждаете е:
1 ч.л. канела на прах
1 ябълка
500 мл. вода

Пектинът, съдържащ се в ябълката и етеричните масла на канелата подпомагат основното прочистване на организма. Разбира се прочиства и храносмилателния тракт, а това ще облекчи значително работата на метаболизма. Освен тези чудеса, канелата ще подсили и имунната ви система, което е повече от чудесно за това време на годината. Не трябва да се пренебрегва и факта, че тя намалява доста сериозно риска от развитието на болестта на Алцхаймер.

Д-р Людмила Емилова посочва, че след като вече сте си набавили нужните продукти, е нужно само да отделите малко време. Необходимо е да измиете ябълката много добре, тъй като ще трябва да я нарежете заедно с кората. В този ред на мисли, би било добре, ако успеете да се снабдите с ябълки, които не са третирани с много препарати.

Ако предпочитате можете да рендосате или да пасирате ябълката. След това я залейте с водата, а накрая добавете и канелата. Разбъркайте добре продуктите и оставете сместа да престои в хладилника за 1-2 часа.

Количеството, което сте получили, трябва да бъде прието в рамките на деня. За следващия ден ще трябва да си приготвите нова смес. Няма да е грешка и ако си приготвите ябълково смути, спазвайки същите пропорции.

В случай, че тази процедура ви се струва твърде дълга и нямате толкова време, можете просто да нарежете ябълката и да я поръсите с канела, съветва д-р Людмила Емилова, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.