Ето как да изберете половинката си по рождената дата

0
219

Това е най-лесния начин за разгадаване на човека срещу вас

Задавали ли сте си някога въпроса как би било най-добре да изберете половинката си?

половинката
Това е най-лесния начин за разгадаване на човека срещу вас

Според астролозите, това трябва да става според рождената дата. Именно тя е от изключителна важност при избора на половинката.

Вероятно първото нещо, на което обръщате внимание, когато погледнете човека до вас, е външният му вид. Едва на по-късен етап започвате да проучвате качествата му.
Астролозите съветват да не се измъчвате, а просто да попитате евентуалната ви бъдеща половинка за рождената му/й дата.

За да получите определящото число, трябва да съберете цифрите от рождената му/й дата. Редуцирайте резултата до едноцифрено число.



Ето какво издават резултатите:

Числото 1 (родените на 1, 10, 19 и 28)
Човекът срещу вас е много потаен, но пък за сметка на това знае какво точно иска от живота. Нужно е да притежавате много силна интуиция, за да разберете, че не е такъв/ва, за какъвто/каквато се представя. Имайте предвид, че човекът срещу вас далеч не е безобиден.

Числото 2 (родените на 2, 20 и 29)
Този човек определено е непоправим романтик. Не прибързва, но обожава любовната игра. С него можете да изживеете наистина незабравими мигове.

Числото 3 (родените на 12, 21 и 30)
Човекът срещу вас е невероятно чаровен и изобретателен. За съжаление обаче тези му качества не са само за вас. Това означава, че ако искате да имате нещо общо с този човек, ще е нужно да проявите огромно търпение. В противен случай ще трябва да го делите с доста хора.

Числото 4 (родените на 13 и 31)
Човек-практик. Ако си падате по романтичните изживявания, определено сте объркали човека. Не очаквайте от този мъж да ви подари цветя или пък подарък без повод. Той обаче е мечтата за всяка практична жена, тъй като е посветен на дома и може да поправи всичко.

Числото 5 (родените на 5, 14 и 23)
Невероятни любовници. От тях можете да получите абсолютно всичко в леглото. Имайте предвид обаче, че креватните приключения им омръзват много бързо и започват да се оглеждат настрани. Нужни са много усилия, ако искате да задържите тези любовници само за себе си.

Числото 6 (родените на 6, 15 и 24)
Те са съвършени. Тези мъже ще ви носят на ръце през целия ви живот. За съжаление обаче романтичността им се преплита със сериозна нерешителност. Добре е да знаете, че с времето несъвършенството им определено ще ви умори.

Числото 7 (родените на 7, 16 и 25)
Те са много умни и винаги недоволни. Не очаквайте да изразят чувствата си, дори и да им обърнете внимание. Уверени са, че всичко трябва да се разбира от само себе си.

Числото 8 (родените на 8, 17 и 26)
Те са перфекционисти, които се интересуват не от количеството, а от качеството. В живота с този човек ще присъства не само интелектуалната храна за ума ви, а и физическата наслада.

Числото 9 (родените на 9, 18 и 27)
Добре е да свикнете, че в дома ви постоянно ще идват приятели с проблеми, които ще трябва да решава половинката ви. Те не могат да казват „не“. В този ред на мисли, не се изненадвайте, ако половинката ви изцяло забрави за вашето присъствие и желания, пише delo.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.