Вълшебна диета за отслабване

0
391

Ще останете приятно изненадани от резултатите

Темата отслабване винаги е била актуална, без оглед на сезоните.

отслабване
Ще останете приятно изненадани от резултатите

Дамите, които държат на себе си, биха искали винаги да изглеждат в перфектна форма. За съжаление обаче самото отслабване невинаги е лесна за изпълнение задача. Понякога се превръща в истински кошмар.

За да имате наистина резултат в отслабването, можете да се доверите на тази изключително ефективна диета.
Дори и през ум не ви е минавало колко лесна може да е загубата на тегло.

Освен това тази диета за отслабване ще ви помогне да влезете във форма за раз време. Тайната се крие в това, че режимът наистина е перфектен и върши чудеса. За времето, в което ще пазите диетата (една седмица), ще успеете да се избавите от 4-6 килограма.



Това разбира се не е никак малко. За да постигнете тези резултати, е необходимо да сте много стриктни. Тук е мястото да подчертаем, че не бива да пазите тази диета твърде често, нито пък да я удължавате. Достатъчно е да я прилагате веднъж на два месеца. В никакъв случай не си позволявайте да я пазите по-често, за да не си навлечете неприятности.

Позволено ви е да хапвате кисело мляко на корем. Можете да консумирате от този продукт по всяко време на денонощието и каквото количество пожелаете. Разбира се не е препоръчително да прекалявате с количеството, ако искате да постигнете наистина добри резултати.

През първите три дни от диетата, можете да добавите към менюто си и малко варен ориз или варени картофи. Не си позволявайте никакви газирани напитки. Единственият алкохол, който бихте могли да си позволите е само бяло вино и то не повече от една чаша в рамките на денонощието.

В следващите три дни (4, 5 и 6) освен кисело мляко, можете да си похапвате и пилешко филе. То може да е варено, задушено или печено. Изберете някой от начините, който ви допада най-много и ви се струва, че ще стане най-вкусно. В никакъв случай обаче не се изкушавайте да го изпържите. За разкош можете да добавите и пресни зеленчуци. Разбира се трябва отново да се отбележи, че е абсолютно забранен приемът на алкохол и газирани напитки.

В последния ден от диетата за отслабване се консумира кисело мляко и плодове. Единствените плодове, които не са ви позволени, са бананите и гроздето. Всички останали, са на ваше разположение и можете да си изберете този, който обичате най-много, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.