Ето кой зае мястото на Коко Динев в живота на Емилия

0
311

Певицата твърди, че най-накрая е открила любовта на живота си

За никого не е тайна, че след раждането на второто дете на Емилия и Коко Динев, двамата се разделиха.

Емилия
Певицата твърди, че най-накрая е открила любовта на живота си

Макар, че неотдавна двамата бяха забелязани отново заедно, а поводът бе рождения ден на дъщеря им, то Коко Динев и Емилия остават разделени. Мнозина помислиха, че това може би е крачка семейството отново да се събере, но уви.

По всичко личи, че двамата бивши партньори са поели по нов път в живота си. Коко Динев вероятно не стои сам и е намерил заместничка на Емилия почти веднага след раздялата. Певицата също не може да се оплаче.

В интервю за Мон Дьо тя разкри, че винаги си е мечтала за висок мъж с широка усмивка, който да озари живота й. очевидно тя най-сетне е успяла да открие точно такъв мъж. Видно е то блясъка в очите й, когато говори за него.



Емилия определя новата си изгора като мъжът, който винаги е търсила, нейната сродна душа, нейното друго аз, другата половинка от едно цяло.
Певицата не крие, че новият мъж в живота й е всичко онова, за което е мечтала.

Тя е много щастлива от факта, че той говори с уважение за нея и е добър към всички хора. Емилия е категорична, че това е мъжът на живота й, нейната истинска любов.

Казано с други думи след връзката й с Коко Динев, която буквално я хвърли в бурно море, в което плуват множество акули, Емилия отново успя да изплува. Като една истинска русалка тя излезе на повърхността на една скала, на която я чака нов мъж. Той обаче не е просто един мъж, а нейната голяма любов. Този, когото винаги е търсила.

Що се отнася до професионалните й изяви, споделя че напоследък се забелязва сериозно пренасищане в попфолк средите. Факт е обаче, че за изненада на всички, тази музика успя да се задържи твърде дълго време. Според Емилия няма друг жанр музика, който да е бил толкова активен на пазара в продължение на цели 25 години.

За никого не е тайна, че през цялото това време този жанр музика не е спирал да бълва нови песни. Най-интересното в случая е, че интересът на хората към нея все още е твърде голям. Според Емилия това се дължи на факта, че този жанр музика е най-близък до бита на българина и той се припознава в много от песните, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.