Стана ясно защо Стефан Данаилов не е получил покана за сватбата на сина си

0
389

Актьорът дарил снаха си с диамантено кръстче

При все, че сватбата на сина на Стефан Данаилов – Влади, е вече в миналото, мнозина все още продължават да си задават въпроса защо актьорът не получи покана за събитието.

Стефан Данаилов
Актьорът дарил снаха си с диамантено кръстче

Ламбо неведнъж се похвали колко е мила снахата и дори как го нарича „татко“. За никого не е тайна, че Владимир Данаилов узакони връзката си с гаджето му Виктория, която е милионерка.
Въпреки това младата двойка предпочете да узакони връзката си на скромна церемония.

Венчавката се проведе в американския град Сарасота, щата Флорида, на брега на Мексиканския залив.
Именно синът на Стефан Данаилов бил този, който поискал партито да е изключително семпло. Той не понасял излишната помпозност, финтифлюшки и какви ли още не истории.

Разбира се сватбената церемония не мина и без църковен брак. Той се състоя в гръцката православна църква „Св. Барбара“ в Сарасота.
Именно там Владимир Данаилов, който е силно вярващ, пее в църковния хор. Кумът на младото семейство също е от гръцки произход, отбелязва на страниците си „Таблоид“.



Той е родом от Серес, казва се Николай, но живее в Щатите от доста дълго време. Запознали се с Владимир и Виктория в църквата, която посещават заедно.
Синът на Стефан Данаилов и милионерската наследница са гаджета от 2009 година.

Приятели на двойката се възхищават, че цялата подготовка за сватбата им е коствала малко повече от хиляда долара. Самата Ирен Кривошиева потвърди, че сватбата на сина й е преминала изключително спокойно и без никакви разточителства.

Припомняме, че сватбата бе планирана за 9 декември, миналата година. Именно на тази дата пък Стефан Данаилов отбеляза своята 75-та годишнина. Юбилеят бе отбелязан с пищна церемония в Народния театър.

Малцина са наясно, че снахата на Стефан Данаилов е дъщеря на главния прокурор на щата Джорджия. Синът на Стефан Данаилов признава леко смутено, че двамата със съпругата му вече работят за наследник.

Той посочва, че тъй като и двамата с Виктория са вярващи, са искали първо да се венчаят и едва след това да консумират любовта си.
Още напролет двамата със съпругата му ще дойдат на гости на Ламбо.

Актьорът не крие задоволството си от сватбения подарък, който е направил на снаха си – диамантено кръстче.
Ирен Кривошиева пък дарила снахата с ръчно везани покривки за легло, сервизи и бижута.

На сина си пък актрисата подарила нарисувана лично от нея икона, върху която се трудила повече от три месеца, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.