Само три лъжици от този еликсир, са достатъчни за укрепване на здравето

0
393

Вълшебният еликсир е изключително полезен за метаболизма

Този еликсир е толкова мощен, че само три лъжици от него, са достатъчни, за да укрепите здравето си.

еликсир
Вълшебният еликсир е изключително полезен за метаболизма

Той не само ще засили имунитета ви, а и ще ви помогне да намалите значително нивата на лошия холестерол, както и да се освободите от мазнините, за които е всеизвестно, че са враг номер едно на здравето.

Този еликсир насърчава функционирането на органите, повишава значително способността на организма да се бори с инфекции и пречиства кръвта.
Вълшебният еликсир е изключително полезен за метаболизма и като цяло подпомага процеса по намаляване на телесното тегло.

Ето и продуктите, от които се нуждаете, за да си приготвите този еликсир
12 скилидки чесън
500 мл. домашно червено вино



Това е всичко, от което имате нужда, за да си забъркате в домашни условия този чудодеен лек. Първо обелете чесъна, намачкайте скилидките и ги поставете в стъклен буркан. Залейте ги с виното и затворете буркана. Сложете го на слънчево място, където да престои в продължение на две седмици. През това време е задължително да разклащате буркана по веднъж на ден.

След като изтече този срок, вземете сместа, прецедете я и я прехвърлете в бутилка от тъмно стъкло, в която да я съхранявате. Приемайте по 1 с.л., три пъти на ден в продължение на един месец. След това направете 6-месечна пауза и можете отново да повторите лечебния курс.

Тази мощна напитка съдържа редица антибиотични, противовъзпалителни, антибактериални и противоракови свойства. Тя поддържа в добро състояние здравето на сърцето и кръвоносните съдове. Понижава значително нивата на лошия холестерол, лекува болести с възпалителен характер, пречиства кръвта и елиминира токсините от организма.

Това далеч не са всички полезни свойства на тази толкова елементарна, но както сами ще се убедите чудодейна смес.
Както вече споменахме тя прочиства кръвта, освен това извежда излишната сол от организма, подобрява метаболизма, изгаря мазнините, увеличава значително енергията и издръжливостта.

Всеизвестен е фактът, че чесънът е чудодеен продукт. Той е от огромна полза както за сърцето, така и за мозъка. Той предпазва клетките в тялото и насърчава процеса на отслабване.

От друга страна пък втората съставка – виното, е естествен източник на противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. То не само е в състояние да предотврати сърдечни атаки, а и възпрепятства образуването на кръвни съсиреци. Не на последно място трябва да посочим, че унищожава успешно туморните клетки като оставя здравите непокътнати, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.