Тези цветове носят нещастие в Годината на жълтото куче

0
270

На вас ще ви се наложи да планирате много внимателно всяка една крачка

За никого не е тайна, че според китайския календар на 15 февруари настъпва Годината на жълтото куче.

Годината на жълтото куче
На вас ще ви се наложи да планирате много внимателно всяка една крачка

От особена важност е да знаете, че два цвята ще ви донесат нещастие, ако си позволите да ги използвате в Годината на жълтото куче. Става въпрос за синьото и червеното, и всичките им нюанси.

Астролозите заострят вниманието, че докато се намираме под закрилата на Годината на жълтото суче, е абсолютно забранено носенето на талисмани с гореспоменатите два цвята. Истината е, че те са в пълно противоречие с елементите и цвета на годината. Освен това са в силна конкуренция с тях.

Ето какво още казват астролозите за всеки един от зодиакалните знаци:



ОВЕН
В Годината на жълтото куче представителите на огнената зодия Овен ще имат нужда от повече стабилност и спокойствие. Именно поради тази причина астролозите препоръчват горещо да си изберете талисмани под формата на фигурка от масивно дърво или пък от корените на различни растения.

ТЕЛЕЦ
Незнайно поради каква причина, но през настоящата година представителите на тази зодия ще бъдат лишени от лоялност, интелигентност, изобретателност и импулсивност. Поради осезаемата липса на тези качества би било добре да си намерите талисмани като бастун например. Имайте предвид, че можете да засилите силата на талисмана многократно, ако си го изработите сами.

БЛИЗНАЦИ
На вас ще ви се наложи да планирате много внимателно всяка една крачка. Освен това е нужно да правите задълбочен анализ на ситуациите, за да не сгрешите. В крайна сметка настоящата година се очертава като доста успешна за вас. Подходящи за вас талисмани биха били перца от птици, заключалка с ключ и др. подобни.

РАК
2018 година ще ви изправи пред доста пречки, които може да ви бъде трудно да преодолеете заради безкомпромисността си. По този повод астролозите препоръчват горещо да носите талисман под формата на малък чадър със светъл цвят, декоративни ветрилца, носни кърпички или пък глобусче.

ЛЪВ
Царствената зодия ще се нуждае от редовно презареждане на енергията. Именно поради тази причина в Годината на жълтото куче е добре да имат у себе си талисман под формата на глава на сокол, фигура на мълния, магически жезъл или пък някакъв вид лампичка.

ДЕВА
Астролозите предупреждават, че проявявате прекомерна агресивност. За да се предпазите от неуспехите, които ви дебнат на всеки ъгъл, е добре да се снабдите с амулети със заоблени форми. Освен това те трябва да са изработени от меки материи като хартия, плат или пък глина, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.