Така се прави свинско по тайландски (апетитно ястие у дома)

0
473

Това свинско по тайландски става чудно вкусно ястие

Предлагаме ви рецептата за свинско по тайландски. Много апетитно и вкусно се получава, а и приготвянето му е наистина приятно. Винаги става супер, само следвайте инструкциите.

свинско по тайландски
Много е вкусно и много приятно за приготвяне това свинско по тайландски

Трябват ни 250 грама свинско месо, една чаша прясно мляко, три стръка праз, едно яйце, целина, индийско орехче, сол на вкус.

Първо трябва да си почистим свинското месо от тлъстините и жилите, ако има такива. А после да си го нарежем на по-едри кубчета. Слагаме го да се вари в подсолена вода като си добавяме олио или зехтин.

Задушаваме си го, докато видим, че започва вече да се пържи. Тогава си го поръсваме с индийско орехче. След това си нарязваме праза и го сваряваме заедно с целината в бульона, в който е вряло месото.



Когато ги сварим си връщаме в съда обратно и самото месо. Оставяме да ври на котлона, а малко, преди да го свалим от огъня, си прибавяме и прясното мляко.

Подправяме си ястието с черен пипер и сол на вкус, и го оставяме да изстине. Чак като видим, че е изстинало, застройваме с едно яйце и после сервираме вкусотията на масата.

Съветваме ви да опитате това ястие, защото е страшно вкусно. То е широко разпространено в далечен Тайланд, но се слави като едно от любимите и предпочитани от туристите.

Сигурни сме, че ще допадне на вас и любимите ви хора.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.