Нова мания подлуди света: Суровата вода-за и против ползването й!

0
164

Манията по суровата вода подлуди света

Суровата вода е новият хит в публичното пространство. Много са плюсовете и минусите в нейното използване. Известна още като raw или сурова, непреработена вода тя се превръща в най-новия хит.

вода
Суровата вода-най-новата мания

Манията по здравословен начин на живот може да прекрачи границата на разумното.

Вече приемаме веганството и суровоядството като нещо нормално. Но много пъти сме чували колко е полезна за нашето съществуване водата.

А има няколко тенденции при нейното използване. Това е като чешмяна, минерална, зеолитна, изворна, с нула калории.За някои уе жизнена необходимост, но за други се превръща в мания.И тук нещата понамирисват.

Според някои теоретици водата трябва да е такава, каквато природата й е отредила. Може да е мътна и с не особено приятен вкус, но била полезна.

В Америка започва да добива популярност бизнеса с доставка на „сурова вода”. А той се противопоставя на бутилираната вода.

Според някои доставянето на вода в шише ни струва скъпо, а търговците печелят луди пари от продажбата й.

Поддръжниците на теорията смятат, че предприятията, които осигуряват водоснабдяването, третират водата с различни химикали, често опасни за нашия организъм.

А привържениците на конспирацията отиват по-далеч. Според тях бутилираната вода не само разрушава организма, снижава раждаемостта, но и дори контролира съзнанието на хората, които я пият.

Докато мътната вода е полезна, защото е естествена, категорична са привържениците на мътната вода.

Но противниците на тази теория лансират друго виждане. Нефилтрираната вода дори е опасна. Защото съдържа различни микроорганизми, бацили и вируси, вредни за хората.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.