Така се прави любимата супа с кокосово мляко на Нели Хаджийска (страшно вкусна става)

0
342

Тази супа с кокосово мляко на Нели Хаджийска наистина ще ви се услади

Предлагаме ви рецептата за любимата супа с кокосово мляко на Нели Хаджийска. Водещата на „Търси се“ обича да се вихри в кухнята и да приготвя вкусотии за семейството си. Тази супичка е една от тях и става наистина уникална.

супа с кокосово мляко на Нели Хаджийска
Невероятна става тази разкошна супа с кокосово мляко на Нели Хаджийска

Трябват ни три стръка мащерка, три лъжици зехтин, три лъжици кокосово мляко, една шепа фиде, три лъжици грах, шест гъби, две лъжици целина, един картоф, един морков, един кромид лук, сол на вкус.

Първо трябва да си нарежем на ситни кубчета зеленчуците и да ги задушим в зехтина за около пет минутки. След това сипваме литър и половина вода, граха от консервата, мащерката и сол на вкус.

След като омекнат зеленчуците си добавяме фидето, заедно с кокосовото мляко. Става наистина страшно вкусна тази супа, за което има голяма роля кокосовото мляко.



Нели Хаджийска признава, че това е едно от любимите й ястия, особено след като вече пази талия. Знаем, че през годините тя качи, а после пак свали цели 20 килограма.

Тайната й е в разделното хранене, което спазва вече повече от година. И в домашно приготвената храна, в която знаеш точно какво, как и колко слагаш.

„Има толкова много и различни рецепти със зеленчуци, риба, супи и салати, които можем да си приготвим. И да са вкусни, без да са много калорични“, казва водещата на „Търси се“. Тази супа определено е една от тях.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.