Той не е нито мъж, нито жена: Вижте голямата драма на Пол Найденов!

0
374

Пол Найденов е човек, който се е родил с огромен кръст, който трябва да носи!

В момента е много популярна темата за джендърите. Не може да се каже, че Пол Найденов е такъв, но все пак трябва да се има предвид, че се доближава до тях.

Пол Найденов
Пол Найденов живее в кошмар

Той е роден в Михайловград през 1970 г. Роден е с два вида полови органи и трябва да се реши като мъж или жена ще расте.

Пол Найденов твърди, че лекарите самоволно са го направили момиче, тъй като така е технически по-лесно. Те са го кастрирали и са решили, че ще бъде от женски пол.

Това се е случило, когато е бил на 14-годишна възраст. Бил е подведен от лекарите, че ще му се прави операция просто за херния. Същото е било казано и на родителите му.



След операцията Пол опитва да живее като момиче, но се чувства момче. Така и не успява да превъзмогне този факт.

Затова, след като става пълнолетен, открито се противопоставя на избора на лекарите. Започва да се представя като мъж, а този процес става най-явен преди 15 години.

Към днешна дата Пол Найденов, който сам си дава малкото име, изглежда повече като жена, отколкото като мъж. Това е така поради женските хормони, които са му давали лекарите в тийнейджърска възраст.

Самият той определя себе си и всички като него с термина intersex. По негови данни в света има 2% такива хора, които търсят признание.

Днес Пол Найденов е на 47 г. и иска да предотврати това, което му се е случило, да се случи и на другиго. Той счита, че хората като него трябва сами да решат като какви искат да живеят, а не лекарите да решават.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.