Бомба: Стоян Алексиев се развежда и се жени отново?

0
302

Стоян Алексиев може да промени коренно живота си само след 2 дни!

Актьорът Стоян Алексиев, който от половин година е една от най-скандалните личности в театъра, скоро ще промени тотално живота си. Има голяма вероятност да се разведе, за да се ожени за втори път, пише в. „Телеграф“.

Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева
Стоян Алексиев се жени за Ивана Бобойчева?

Вече за никого не е тайна, че бай Стоян върти любов с над двойно по-младата от него ивана Бобойчева. Именно тя била в основата на бъдещия му развод.

Студентката от НАТФИЗ натискала сериозно любовника си за брак. За целта той трябва да се разведе с дългогодишната си съпруга, от която има деца.

Ивана се надявала, че след 2 дни, когато е Св. Валентин, ще получи предложение за брак. След месец е рожденият ден на Стоян Алексиев и тя желаела да го отпразнуват като сгодена двойка.



Не е ясно дали актьорът знае за плановете на любовницата си и дали изобщо й е купил пръстен. Той и до днес отрича да спи с нея и продължава да твърди небивалици как са се натискали като репетиция за филм.

В крайна сметка се очаква Стоян Алексиев да напусне жена си, която изтърпя унижението на живота си. Говори се, че двамата вече не живеят заедно, а се преструват за пред хората.

По всяка вероятност той живее с Ивана. Това дава надежда на актрисата, че ще станат семейство един ден.

Интересно ще е да се види дали ще имат деца заедно. Стоян все пак е доста възрастен и надали ще иска да се връща пак към бащинството, но любовта прави чудеса.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.