Бруталната й диета я докара дотук: Фатални последици от отслабването на Хана Лукас!

0
362

Една диета едва не я уби и остави жестоки последствия у нея!

Хана Лукас е само на 23 г., когато решава да промени тотално визията си чрез брутална диета. Тя от малка е с наднормено тегло и това й коства прекалено много на психиката.

Хана Лукас диета
Хана Лукас преди и след жестоката диета

Още в училище момичето е обект на подигравки от съучениците си. Същинският проблем за нея обаче идва по време на тренировките по танци.

Хана обожавала да танцува и се записала на курс, но разочарованието там дошло не след дълго. Треньорът й казал, че за да тренира пълноценно, трябва да отслабне.

Тогава Лукас, която по онова време вече е жена, решава да свали излишните си килограми. Тя спира да обядва, което наистина дава ефект.



Постепенно девойката започва да изглежда все по-добре и да получава похвалите на всички. Тя обаче се вманиачава в отслабването и спира вечерята, а накрая дори и закуската си.

Единственото, което си позволява да яде на ден, е една ябълка с кофичка кисело мляко. Когато хапне нещо различно от това, се чувства виновна и на следвашия ден не яде нищо.

Тази диета води до необратими процеси. Един ден Хана припада и е отведена в болница. Става ясно, че тежи едва 28 кг. Освен това, косата й започва да капе, зъбите й да падат, а менструацията й спира.

След седмици на борба лекарите успяват да спасят живота й, но с цената на фатални последици. Тя остава завинаги с остеопороза и най-вероятно никога няма да може да има деца.

Тази история ни показва, че не трябва да съдим човека по външния му вид, още по-малко да му се подиграваме за него. Това е психически тормоз и по-чувствителните хора, като Хана Лукас, могат сериозно да пострадат.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.