Бруталната й диета я докара дотук: Фатални последици от отслабването на Хана Лукас!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Една диета едва не я уби и остави жестоки последствия у нея!

Хана Лукас е само на 23 г., когато решава да промени тотално визията си чрез брутална диета. Тя от малка е с наднормено тегло и това й коства прекалено много на психиката.

Хана Лукас диета

Хана Лукас преди и след жестоката диета

Още в училище момичето е обект на подигравки от съучениците си. Същинският проблем за нея обаче идва по време на тренировките по танци.

Хана обожавала да танцува и се записала на курс, но разочарованието там дошло не след дълго. Треньорът й казал, че за да тренира пълноценно, трябва да отслабне.

Тогава Лукас, която по онова време вече е жена, решава да свали излишните си килограми. Тя спира да обядва, което наистина дава ефект.Постепенно девойката започва да изглежда все по-добре и да получава похвалите на всички. Тя обаче се вманиачава в отслабването и спира вечерята, а накрая дори и закуската си.

Единственото, което си позволява да яде на ден, е една ябълка с кофичка кисело мляко. Когато хапне нещо различно от това, се чувства виновна и на следвашия ден не яде нищо.

Тази диета води до необратими процеси. Един ден Хана припада и е отведена в болница. Става ясно, че тежи едва 28 кг. Освен това, косата й започва да капе, зъбите й да падат, а менструацията й спира.

След седмици на борба лекарите успяват да спасят живота й, но с цената на фатални последици. Тя остава завинаги с остеопороза и най-вероятно никога няма да може да има деца.

Тази история ни показва, че не трябва да съдим човека по външния му вид, още по-малко да му се подиграваме за него. Това е психически тормоз и по-чувствителните хора, като Хана Лукас, могат сериозно да пострадат.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар