Бременната Ева Лонгория разтърси света: Тези СНИМКИ разкриха нещо, което шокира всички!

0
364

Ева Лонгория се показа в настоящата си светлина и тя не се оказа много приятна! Актрисата вече не напомня с почти нищо за себе си, което не се харесва на феновете й!

В истински шок изпаднаха почитателите на Ева Лонгория. Те останаха смаяни от това, което видяха от нея на плажа.

Ева Лонгория
Ева Лонгория вече е друга

„Отчаяната съпруга“ бе уловена със съпруга си на море, където показа формите си. По бански тя изглежда напълно различно от това, което беше в пиковия момент от своята кариера.

Ева Лонгория е сериозно напълняла. Задните й части са почти двойно по-големи от това, което някога бяха. Коремчето й също е с много повече мазнини, а бедрата й са огромни.

Разбира се, обяснението е, че актрисата е бременна. На-после тя ще има свое дете, след като вече се беше отчаяла за това.



Хубавицата от мексикански произход е омъжена от 2 години за Хосе Антонио Бастън, който е медиен бос и притежава милиарди. Двамата пробват за деца от самото начало на брака си, но едва сега, когато тя е на 42 г., щастието ги споходи.

Все пак изглежда шокиращо това, което става с тялото на Ева Лонгория, която години наред беше с перфектна фигура. Тя е станала толкова по-едра, че даже и заклетите й фенове не искат да я гледат в този момент.

Актрисата тренира усилено във фитнеса, но очевидно без резултат. Тя твърди, че е започнала да тренира заради мъжа си, който бил заклет почитател на здравословния начин на живот.

Вижте как изглежда Ева Лонгория днес! Шокиращо е, нали?

Ева Лонгория бременна

Ева Лонгория по бански

Ева Лонгория и Бастън

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.