Скандал в „Черешката на тортата“: Алфредо Торес получи шокиращи удари под кръста!

0
416

„Черешката на тортата“ се превърна в истински кошмар за Алфредо Торес!

Тази седмица „Черешката на тортата“ предизвиква огромно внимание. Алфредо Торес беше домакин на първата вечер и това му излезе солено.

Алфредо Торес в Черешката на тортата
Кошмар за Алфредо Торес в „Черешката на тортата“

Големият конфликт се заформи най-вече от стилист-гримьора Валентин Кулагин, който не спря да се оплаква през цялата вечер. Той открито демонстрираше неприязънта си към повечето неща, за които се бе постарал кубинецът.

Най-голямата критика на Вальо дойде заради студа, на който всички бяха принудени да вечерят. Алфредо Торес бе изложил вечерята на терасата в ресторант, което през февруари смути всички.

Освен това, Кулагин не одобри и доста от ястията, приготвени от чернокожия бивш брадър. През цялото време се опитваше да принизи кубинската кухня и да я изкара несъстоятелна. Постави оценка на Алфредо от едва 2.



Другият участник, който допринесе за скандала в епизода, беше плеймейтката Нора Недкова. Тя доста пийна с Кулагин в колата и това се отрази на трезвата й преценка за поведение. Тя даде на домакина 6.

Това, което доста подразни зрителите и си личи по коментарите в мрежата, е твърдението на гримьора, че с Нора са истински ВИП. Нещо, с което мнозина не се съгласиха.

Актрисата Борислава Стратиева също не остана очарована от представянето на Алефредо Торес. Тя е вегетарианка, а в основното ястие имаше месо. Затова постави оценка 7 на певеца.

Режисьорът Люси Иларионор даде най-висока оценка – 8. Той остана недоволен най-вече от компанията и алкохола, който бе изпит.

В крайна сметка Торес събра едва 23 точки и се устреми към последното място в сезона още от първата му вечер.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.