Край на мечтите: Всичко за Лудогорец свърши!

0
250

Лудогорец не успя да надскочи себе си и ще се раздели с Европа!

Твърде голяма лъжица се оказа отборът на Милан за устата на нашия Лудогорец. Италианците разбиха българския шампион с категоричното 3:0 насред Разград, видя екипът на TOPactualno.com.

Лудогорец - Милан
Милан смаза Лудогорец

Срещата започна сравнително добре за домакините, които опитаха да натиснат, но не стигнаха до нещо съществено напред. Гостите умело играеха на контраатака и се възползваха максимално от това.

Кошмарът на Лудогорец започна в 45-тата мин. Тогава Кутроне откри резултата след центриране отляво.

През втората част нещата станаха още по-зле. Единственото положение за разградчани дойде от капитана Светослав Дяков, който нацели гредата след удар от границата на наказателното поле.



В 62-тата мин. Козмин Моци направи страшна глупост. Изблъска абсолютно ненужно в гръб Кутроне и съдията отсъди дузпа за „росонерите“. Резервата Родригез я отбеляза с лекота и покачи на 2:0.

Вялата игра на Лудогорец продължи. Влизането на Вандерсон с нищо не помогна, а се случи и нещо историческо. Първият юноша на клуба записа минути в европейските клубни турнири. Това беше 19-годишният Ковачев.

В продължението друга резерва – Фабио Борини, оформи крайното 0:3. Той бе точен с хубав удар от точката на дузпата.

Така след тази класическа загуба Лудогорец изглежда обречен за реванша в Италия, който е след седмица. По всичко личи, че 1/6-финалната фаза ще бъде максимумът на отбора в „Лига Европа“ този сезон.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.