Научете какви любовници сте според кръвната група

0
204

Може дори самите вие да останете изненадани от разкритията

Вероятно дори не сте предполагали какво огромно влияние оказва кръвната група върху любовния ви живот.

кръвната група
Може дори самите вие да останете изненадани от разкритията

Ако ви е любопитно да научите какви любовници сте според кръвната група, то тогава просто трябва да прочетете следващите редове. Със сигурност ще разкриете доста интересни факти за себе си. Няма да е изненадващо, ако се окаже, че дори самите вие не се познавате толкова добре, колкото разкрива кръвната група.

Кръвна група А
Ако и вие сте от хората, чиято кръвна група е А, то това означава, че сте изключително търпеливи и резервирани. Вие сте отлични партньори и на вас може да се разчита по всяко едно време. Дори и да не сте кой знае колко забавни в леглото, то не може да ви се отрече, че сте невероятни в отношенията с останалите хора.

Проявявате отлични умения, когато виждате, че някой от близките ви хора има нужда от емоционална подкрепа. Освен това сте невероятни родители, които се справят повече от отлично в стресови ситуации.



Кръвна група В
Представителите на тази кръвна група са изключително страстни, творчески настроени и силни личности. Обикновено към тази кръвна група принадлежат повечето лоши момчета. За никого не е тайна, че именно те са най-предпочитани от момичетата, макар малцина от тях да си го признават.

Истина е, че са изключително безотговорни и егоистични. Колкото и странно да ви звучи обаче в нередки случаи именно тези им качества привличат вниманието на нежния пол.

Кръвна група АВ
Хората от тази кръвна група са изключително спокойни и рационални личности. Те са със силно изразени социални умения. Лесно могат да се приспособят към всяка една ситуация, пред която ги изправи животът.

Макар да не отвръщат със същото количество любов, която получават, хората от тази кръвна група са отлични интимни партньори. При все, че понякога са много критични, те са отлични партньори за забавление. С тях никога няма да ви доскучае.

Кръвна група 0
Представителите на нулевата кръвна група са социални. Освен това те са доста оптимистично настроени за разлика от мнозина. Не успяват да отстоят докрай своята позиция и лесно се поддават на чужди предложения.

В същото време те са изключително горещи личности и непоправими романтици. Добре е да знаете, че в любовта са изключително своенравни, арогантни и ревниви. Не се изненадвайте, ако установите, че редовно проверяват телефона ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.