Представителите на тези три зодии ще се влюбят до полуда през март

0
228

Любовта със сигурност ще почука на вратата им

Астролозите твърдят, че идният месец март ще донесе много любов за представителите на тези три зодии.

зодии
Любовта със сигурност ще почука на вратата им

Според техните прогнози, те ще се влюбят до полуда. Дори да не ви се вярва, любовта чука на вратата ви. Нужно е само да проявите още малко търпение. Не след дълго и до вас ще има човек. Животът ви вече далеч няма да е толкова скучен и самотен. Крайно време е да си припомните какво е любовен трепет, любовна ласка…

Ето кои са щастливите зодии, които не само ще открият любовта през идния месец, а направо ще се влюбят до полуда:

Овен
Любовта определено чука на вратата ви и е въпрос на време да се случи. Не си мислете, че ще се измъкнете и този път. Това няма как да стане. Като за начало няма да вярвате, че наистина е възможно да съществува толкова съвършен човек. С течение на времето обаче ще се убедите, че наистина е така и щастието най-накрая се е усмихнало и на вас.



В никакъв случай не допускайте грешката да стреснете половинката си с планове и прекомерна настоятелност. Нужно ви е малко време. Няма никакво съмнение, че всички емоции, които ще изпитате покрай това щастие, ще замъглят съзнанието ви. Можете да сте съвсем спокойни, че това няма да е поредната краткотрайна връзка. Това е само началото на едно ново и изключително вълнуващо приключение.

Лъв
Не се затваряйте в себе си, опитвайки се да предпазите сърцето си от поредното разбиване. Забравете за всички страхове и се отдайте на любовта. Тя най-накрая дойде и на вашата врата след толкова дълго чакане. Колкото и изненадващо да ви звучи именно вие ще сте тези, които ще направят първата стъпка, макар и да не го осъзнавате.

Макар отначало отсрещната страна да почувства известно колебание, то може да сте спокойни, че няма да продължи дълго време. Няма никакво съмнение, че ще посрещнете месец март с нова тръпка. Ще последват разговори до посред нощ, дълги разходки из града и все такива приятни моменти.

Дева
Вашият чар ще си свърши перфектно работата. Истината е, че вашата усмивка може да привлече вниманието на всеки един. През идния месец; ще се сблъскате с човек, който ще се превърне в много специален за вас.

Няма да се влюбите от пръв поглед, но не след дълго ще осъзнаете, че това е човекът за вас. Не забравяйте, че от вас зависи дали този човек ще се превърне в голямата ви любов, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.