Кошмар за Любо Пенев: Голям скандал даде титлата на Борислав Михайлов!

0
277

Любо Пенев не иска да повярва, че загуби по такъв начин!

Президент на БФС за четвърти път стана Борислав Михайлов. Легендарният страж разби конкурентите си Любо Пенев и Ивайло Дражев и се качи на трона на Изпълкома, научи TOPactualno.com.

Любо Пенев и Борислав Михайлов
Боби Михайлов надделя над Любо Пенев

На Конгреса Боби събра цели 463 гласа, а Любо и Ивайло съответно по 36 и 5. Това короняса някогашния капитан на националния отбор за пореден път.

Съперниците му обаче се оплакаха от начина на провеждане на Изборите. Любо Пенев и Ивайло Дражев не бяха допуснати до Конгреса, което разрази страшен скандал.

Той мина без тяхното присъствие, поради което те напуснаха сградата бесни. Това бе счетено като неспортменстско поведение от страна на Борислав Михайлов.



Иначе резултатите бяха донякъде очаквани. Говореше се от месеци, че много клубове са зависими от Боби и няма как да не го подкрепят.

Припомняме, че под ръководството на съпруга на Мария Петрова България не успя да достигне нито веднъж до Световно или Европейско първенство. Това беше използвано като основен аргумент от Любо Пенев при кандидатурата му.

Самият Любослав имаше стари сметки за уреждане с Боби, тъй като бе уволнен от поста старши селекционер на „лъвовете“ преди повече от 3 години. Реванш обаче не успя да вземе и ще трябва да чака друг момент за това.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.