Гал Сасон разкри тайната, с която можете да сбъднете всяко свое желание

0
244

Една от планетите ще промени начина, по който българите гледаме на парите

Няма никакво съмнение, че всеки един човек има съкровено желание, което иска да се превърне в реалност.

 

Гал Сасон
Една от планетите ще промени начина, по който българите гледаме на парите

Гал Сасон разкрива тайната, чрез която това ваше желание може наистина да се превърне в реалност. Астрологът, чийто баща е от български произход твърди, че страната ни е под влиянието на зодия Козирог.

Единственият проблем е асцендентът на страната и Луната. Това е и основната причина, поради която според Гал Сасон страната ни съзрява и се променя с бавни темпове.
Той е категоричен, че страната ни все пак ще се подобри, макар и това да не се случва с толкова бързи темпове, колкото би ни се искало.

Една от планетите ще промени начина, по който българите гледаме на парите. Не е изключено да се появи някакво ново откритие, което да повиши значително самочувствието на хората. Революциите ще продължат и занапред. Съществува обаче един аспект, който издава, че предстои нова смяна на водачите на страната. Този процес е започнал още през 2010 година и продължава и до днес.



Кабалистът е категоричен, че за да се случи всичко това, е нужно семената на промяната не само да се засеят, а и да се полагат грижи за тях. От особена важност според него е да се поливат редовно. В противен случай не може да се очаква нищо добро. Цялата истина е, че до голяма част дали това ще се случи зависи от хората.
Крайно време е всички те да разберат, че са водачи на водачите.

Не на последно място кабалистът Гал Сасон разкри как хората биха могли да превърнат своите желания в действителност. Той посъветва всички, които имат желания, за които смятат, че няма как да се сбъднат и ще останат само в мечтите им, да последват съвета му.

Неговият съвет е изключително простичък, но пък за сметка на това работи и то безотказно. Това, което съветва той е всеки, който има желание да затвори очи и да го излъчи към Вселената.

Гал Сасон посочва, че обикновено желанията се сбъдват само в случаите, в които това, което искате и това, от което имате нужда, са едно и също нещо. В противен случай шансът то да се сбъдне е наистина много малък.

В този ред на мисли той посочва, че ако вашите желания не съвпадат с това, от което имате нужда, наистина ще е цяло чудо, ако се случат. Все пак е от особена важност да не губите вяра, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.