Алена разкри какво очаква всяка една зодия в Годината на земното куче

0
282

Годината на земното куче може да се окаже спокойна за глигана

Топ астрологът Алена разкри какво очаква всеки един от зодиакалните знаци в Годината на земното куче.

Алена
Годината на земното куче може да се окаже спокойна за глигана

Както всички знаете, тя стартира вчера в 23.05 ч. българско време.

Научете какво се задава според Алена за всяка една от зодиите в Годината на земното куче, която ще продължи до 4 февруари 2019 година:

КУЧЕ
Родените в годините: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 и 2018
Кучето не може да бъде враг на себе си и поради тази причина през настоящата година ще се чувства в свои води. То ще живее без сериозни проблеми и сътресения. Ще пожъне множество успехи, но разбира се няма да липсват и някои препятствия, които ще преодолее с лекота. Добре е да е наясно, че здравето му до голяма степен зависи от нивото на неговото самочувствие. ако самочувствието му куца или пък е накърнено, може да доведе до сериозни здравословни проблеми.



Задължително е през летния период да си вземете отпуск. Само така ще успеете да се подготвите успешно за трудностите, които ще ви се стоварят на главата в края на годината. Алена посочва, че кариерата на представителите на тази зодия ще продължи да се развива повече от стабилно.

ГЛИГАН
Родените в годините: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
Годината на земното куче може да се окаже спокойна за глигана. Алена обаче предупреждава, че това може да се случи само, ако успее да се справи експресно със затрудненията, които възникват. Не допускайте до себе си дразнители, които се опитват всячески да съсипят психиката ви. Ако успеете да овладеете емоциите си и да не проявите агресия, определено ще постигнете целите си.

Ако се храните здравословно, не преяждате и се движите, здравето ви ще се запази стабилно. Единствените проблеми, които може да възникнат в здравословен план, са свързани със сезонните вируси. В професионален план е добре да не се хвърляте на грандиозни проекти, тъй като не е изключено да претърпите сериозни загуби, които трудно ще успеете да възстановите.

ПЛЪХ
Родените в годините: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020
Изобщо не се и надявайте, че в годината на кучето ще сте галеници на съдбата. Вие самите знаете, че това няма как да се случи като се има предвид некоректното ви отношение към околните, нежеланието ви за работа и немалкото ви недостатъци.

Ако обаче тръгнете в правилната посока, започнете да спазвате моралните граници и работите усърдно, може и да получите подкрепата на кучето.
В здравословен план не се задават сериозни проблеми, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.