Хороскопът на Алена за Годината на земното куче

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Тигърът и Кучето винаги успяват да намерят общ език

За никого не е тайна, че от вчера се намираме във властта на Годината на земното куче според китайския хороскоп.

Алена

Тигърът и Кучето винаги успяват да намерят общ език

Топ астрологът Алена уточнява, че Годината на земното куче е настъпила в 23.05 ч. българско време и ще продължи до 4 февруари 2019 година.

Ето какво вещае Алена за всеки един от зодиакалните знаци в Годината на земното куче:

ВОЛ
Родените през годините: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
Волът и кучето в никакъв случай не са добри приятели, нито пък партньори. Основната причина, поради която Волът няма подкрепата на Господаря на годината, е неговият егоизъм. Въпреки всичко и всички, представителите на тази зодия ще съумеят да осъществят целите си.Ще се радвате на добро здраве само в случай, че избягвате стреса и не вредите на психиката си. Ако си подарите моменти на усамотение и почивка през пролетния сезон, ще се заредите със сили, благодарение на които ще осъществите плановете си.
В професионален план е добре да заложите на добрия тон, а не на агресията и заповедничеството.

ТИГЪР
Родените през годините: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
Тигърът и Кучето винаги успяват да намерят общ език. Именно поради тази причина настоящата година ще е успешна, хармонична и спокойна за представителите на тази зодия. Добре е да запазите силите си в началото на годината, за да можете да осъществите плановете и проектите, които ви предстои да стартирате през пролетта.

Здравето ви е в добра форма. Въпреки това няма да успете да се разминете със сезонните вируси и настинки. От вас зависи да приложите правилното лечение и да успеете да съхраните стабилността на нервната си система. В професионален план ще успеете да получите признание и уважение за постиженията. Те най-после ще започнат да дават своите плодове.

ЗАЕК
Родените през годините: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
Заекът няма никаква причина да се притеснява от Кучето, сочи Алена. Дните пред него се очертават като изключително безоблачни и спокойни. Добре е да не бъдете толкова доверчиви и да не споделяте плановете си с всеки. Не е изключено да си изпатите от хора, които ще повлияят решенията и действията ви, давайки ви „ценни“ съвети.

Добре е да обърнете сериозно внимание на стомаха, жлъчката и черния дроб.
Съветът на Алена в професионален план е да не предприемате кардинални промени. По този начин ще избегнете сигурните затруднения, които биха ви създали новите началници, пише pik.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар