Хороскопът на Алена за Годината на земното куче

0
326

Тигърът и Кучето винаги успяват да намерят общ език

За никого не е тайна, че от вчера се намираме във властта на Годината на земното куче според китайския хороскоп.

Алена
Тигърът и Кучето винаги успяват да намерят общ език

Топ астрологът Алена уточнява, че Годината на земното куче е настъпила в 23.05 ч. българско време и ще продължи до 4 февруари 2019 година.

Ето какво вещае Алена за всеки един от зодиакалните знаци в Годината на земното куче:

ВОЛ
Родените през годините: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
Волът и кучето в никакъв случай не са добри приятели, нито пък партньори. Основната причина, поради която Волът няма подкрепата на Господаря на годината, е неговият егоизъм. Въпреки всичко и всички, представителите на тази зодия ще съумеят да осъществят целите си.Ще се радвате на добро здраве само в случай, че избягвате стреса и не вредите на психиката си. Ако си подарите моменти на усамотение и почивка през пролетния сезон, ще се заредите със сили, благодарение на които ще осъществите плановете си.
В професионален план е добре да заложите на добрия тон, а не на агресията и заповедничеството.

ТИГЪР
Родените през годините: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
Тигърът и Кучето винаги успяват да намерят общ език. Именно поради тази причина настоящата година ще е успешна, хармонична и спокойна за представителите на тази зодия. Добре е да запазите силите си в началото на годината, за да можете да осъществите плановете и проектите, които ви предстои да стартирате през пролетта.

Здравето ви е в добра форма. Въпреки това няма да успете да се разминете със сезонните вируси и настинки. От вас зависи да приложите правилното лечение и да успеете да съхраните стабилността на нервната си система. В професионален план ще успеете да получите признание и уважение за постиженията. Те най-после ще започнат да дават своите плодове.

ЗАЕК
Родените през годините: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
Заекът няма никаква причина да се притеснява от Кучето, сочи Алена. Дните пред него се очертават като изключително безоблачни и спокойни. Добре е да не бъдете толкова доверчиви и да не споделяте плановете си с всеки. Не е изключено да си изпатите от хора, които ще повлияят решенията и действията ви, давайки ви „ценни“ съвети.

Добре е да обърнете сериозно внимание на стомаха, жлъчката и черния дроб.
Съветът на Алена в професионален план е да не предприемате кардинални промени. По този начин ще избегнете сигурните затруднения, които биха ви създали новите началници, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.