Научете какво вещае хороскопът на Алена за Годината на земното куче

0
693

Конят е енергичен и изпълнен с желание за работа

Алена посочва, че вчера (15 февруари) в 2305 ч. е настъпила Годината на земното куче според китайския календар.

Алена
Конят е енергичен и изпълнен с желание за работа

Топ астрологът разкрива какво очаква всяка една от зодиите в Годината на земното куче.

Ето какво вещае Алена за всеки един от зодиакалните знаци:

ДРАКОН
Родените в годините: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
Алена подчертава, че Драконът със сигурност не е сред любимците на Кучето. Именно поради тази причина е излишно да разчита на неговата подкрепа през настоящата година. Всичко това обаче по никакъв начин няма да попречи на Дракона да продължи да върви по пътя си.
Той успешно може да преодолее всяка една трудност, изправила се на пътя му.



Алена съветва да не се опитвате да му давате съвети, за да не стовари целия си гняв върху вас. Ако успее да планира добре годината си, то със сигурност няма да залитне в крайности или пък да попадне във властта на нестабилността.
Добре е да преценява добре всяка своя крачка, тъй като грешките които ще допусне, ще окажат влияние и през идните години.

ЗМИЯ
Родените в годините: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013
Хората, родени под този зодиакален знак, са дейни, инициативни и смели. В този ред на мисли Кучето няма как да им попречи в осъществяването на плановете. Не е изключено дори в края на годината Змията да се радва на постижения, които надхвърлят значително очакванията й. Тя ще успее да завърши успешно всички започнати начинания и да планира новите такива.

Добре би било, колкото и големи да са отговорностите й, да бъде честна в отношенията си, да бъде всеотдайна на работното място и да не отказва поискана помощ. Добре е да обърне внимание на имунната си система, за да избегне проблеми с дишането и нервната система. Липсата на почивка и постоянния стрес не се отразяват добре на състоянието й.

КОН
Родените в годините: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014
Конят е енергичен и изпълнен с желание за работа. В този ред на мисли, Алена вещае, че настоящата година ще е успешна за представителите на тази зодия. Конят е твърде инициативен и самоуверен и това до голяма степен му вреди.

Добре е да избягва грешки, които биха могли да го тласнат към застой, а това да доведе до проява на агресия. Здравето като цяло ще е в добро състояние, но е добре да обърнете сериозно внимание на имунната си система, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.