Горещият хороскоп на Алена за Годината на земното куче, която стартира вчера

0
356

Не може да се отрече, че Овцата притежава неподправен чар

Топ астрологът Алена направи своя горещ хороскоп за Годината на земното куче, която стартира вчера в 23.05 ч. българско време.

Алена
Не може да се отрече, че Овцата притежава неподправен чар

Вижте какво вещае за всеки един от зодиакалните знаци Алена:

ОВЦА
Родените през годините: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
Алена посочва, че през настоящата година представителите на тази зодия няма да се чувстват добре в кожата си. Истината е, че владетелят на годината я възприема като несериозна и несговорчива. В същото време не може да се отрече, че е изключително чаровна. Тя винаги е добронамерена, сърдечна и готова да окаже помощ при нужда.

Именно поради тези й качества Кучето все пак няма да се стърпи и ще й окаже нужната подкрепа, за да успее да постигне целите си и да изяви интелекта си. За целта Овцата не трябва да избягва общуването и да изпада в уединение твърде дълго време. В никакъв случай не пропускайте положителните емоции, които ще ви предложи Годината на земното куче.
Представителите на зодията, които са със слаба имунна система може да се сблъскат с усложнения в резултат на простудни заболявания.



МАЙМУНА
Родените през годините: 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016
Разминаването между Маймуната и владетелят на годината се получава в резултат на различията в моралните им принципи. Несъмнено представителите на тази зодия имат твърде завишено его. Освен това те се стремят на всяка цена да получат признание, макар и незаслужено.

Ако искате да успеете, ще е нужно да замените склонността ви към непочтени действия с искреност, желание за работа и отговорно отношение. Освен това е крайно време да започнете да цените качествата на околните.
Здравето ви не е в цветущо състояние. За да се освободите от стари проблеми, ще е нужно да стабилизирате психиката си. Това няма да може да се случи, без намесата на специалист.

ПЕТЕЛ
Родените през годините: 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017
За Петела, Годината на земното куче ще е низ от успехи и провали. Двете сякаш вървят ръка за ръка, тъй че е невъзможно да имате само успехи. Ще се наложи да решите проблемите си сами. Намерете златната среда между желанието ви да блеснете и импулсивността и волята ви да не споделяте плановете си.

Здравето ви ще се запази относително стабилно, но ще е нужно да наблегнете на здравословното хранене и да отбягвате спиртните напитки. Често се преуморявате, а това води организма ви до пълно изтощение. В този ред на мисли ще е добре да забавите малко темпото, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.