Този еликсир ще заздрави ноктите ви за раз време

0
282

Ще останете очаровани от резултатите

Никак не са малко дамите, които имат проблеми с ноктите.

ноктите
Ще останете очаровани от резултатите

Сред най-често срещаните проблеми, са чупливите и цепещи се нокти. Колкото и да не ви се вярва, можете да решите тези проблеми само в рамките на един месец. Без значение от колко време ви измъчват те, това време е напълно достатъчно, за да оставите проблемите с ноктите в миналото.

Не вярвате ли? Ами опитайте тогава и ще се уверите сами, че тези думи не са напразни.
Ако винаги сте си мечтали да се избавите от чупливите нокти и те да бъдат здрави и гладки, просто се възползвайте от някой от следните съвети:

Нужен ви е един лимон. Разрежете го на половина и забийте ноктите си в сърцевината му. Нека пръстите ви останат в цитрусовия плод в продължение на десет минути. След като ги извадите от лимона, в никакъв случай не ги мийте. Просто трябва да ги намажете обилно с бадемово масло, за да завършите терапията. Повтаряйте тази процедура през ден в рамките на един месец и ще останете удивени от резултатите.



За другия изключително лесен метод за справяне с проблемите с ноктите, са ви нужни зехтин и зелен чай. Смесете двата продукта в съотношение 1:1 и потопете пръстите си в сместа. Нека престоят 15 минути, след което ги извадете. Разтрийте добре зехтина до пълното му поемане от кожата и оставете ръцете си на спокойствие поне още 30 минути. Повтаряйте тази процедура през вечер в рамките на 30 дни.

За третия еликсир се нуждаете от 100 мл. зехтин. Към него добавете 15 капки прясно изцеден лимонов сок. Не забравяйте да потапяте ноктите си в тази вълшебна смес всяка вечер, преди да легнете. Оставете ги да престоят 5 минути, след което ги разтрийте добре. Повтаряйте процедурата в продължение на 30 дни.

Следващият метод за заздравяване на ноктите вероятно ще ви се стори твърде странен и дори налудничав. Вероятно някои от вас ще се откажат от него още преди да са го пробвали, тъй като недолюбват чесъна. Да, не сте прочели грешно. Чесънът наистина е отлично средство за възстановяване здравето на ноктите.

Ако искате да спрат да се чупят лесно, да се цепят и да започнат да растат по-бързо, пробвайте този метод и няма да съжалявате.
Обелете една скилидка чесън, нарежете я на ситно и я добавете към лака си за нокти. Всеки път, щом лака ви започне да се изтрива от ноктите, се лакирайте отново с тази смес. Не след дълго ще останете изумени от резултата, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.