Стопете бързо и лесно коремните мазнини

0
261

Приемът на половин чаена лъжичка от този продукт може да свърши чудеса

Всяка дама, която е пробвала да стопи коремните мазнини е наясно, че те не се дават лесно. Ако обаче вкарате в действие тази вълшебна смес, то нещата мигновено ще се променят във ваша полза.

коремните мазнини
Приемът на половин чаена лъжичка от този продукт може да свърши чудеса

Оказва се, че за да се преборите с коремните мазнини, не са нужни кой знае какви усилия. Тук е моментът обаче да отбележим, че е необходимо да се заредите с търпение и да проявите постоянство. В противен случай няма да постигнете желаните резултати.

За никого не е тайна, че коремните мазнини се трупат най-лесно, но пък за сметка на това се свалят доста трудно. Въпреки това не трябва да се отказвате, тъй като в крайна сметка постигането на тази цел не е невъзможно.

Лечебните свойства на добре познатата ни канела, са открити отдавна. Ако я съчетаете с нискомаслено мляко можете не само да се избавите от коремните мазнини, а да вкарате в норма и нивата на кръвната захар. Това е особено полезно за хората, които страдат от захарен диабет.



Резултатите от последните проучвания сочат, че приемът дори само на половин чаена лъжичка дневно, може да свърши чудеса. Тя ще вкара за раз време нивата на кръвната ви захар в норма. Този метод е особено полезен за хората, страдащи от диабет тип 2.

Освен това резултатите от проучванията сочат, че канелата влияе благотворно върху триглицеридите и холестерола като ги понижава до нормални граници.
Това означава, че определено си заслужава да приемате по половин чаена лъжичка от тази подправка всеки ден. Струва жълти стотинки, а наистина върши куп чудеса за здравето и теглото ви.

Всеки знае, че наднорменото тегло не е от полза за здравето. Що се отнася до коремните мазнини, то те са много по-опасни, отколкото си мислите. Научно доказано е, че те увеличават неколкократно риска от смърт и при двата пола.

За да се избавите от коремните мазнини, е нужно да преминете на десетдневна диета с прием на кисело мляко и канела. Всяка сутрин вместо закуска, приемайте 200 гр. нискомаслено кисело мляко в съчетание с половин чаена лъжичка канела.

Освен това към млякото можете да добавите малко количество плодове или житни растения. За обяд приемайте това, което консумирате обикновено, но в никакъв случай не преяждайте. Вечерята е същата като закуската.

По време на този режим е нужно да приемате поне по два литра вода, както и да увеличите физическата активност, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.