Тази уникална рецепта ще ви избави от болките в ставите

0
276

Ще усетите значително облекчение още след първата процедура

За съжаление с напредването на възрастта все повече хора попадат в плен на болките в ставите.

болките в ставите
Ще усетите значително облекчение още след първата процедура

В следващите редове ще ви разкрием лесен и изключително ефективен начин за лечение на болките в ставите. Той наистина действа безотказно и вие ще се уверите в това.

Изпитаната рецепта от народната медицина за лечение на болките в ставите съдържа само две съставки. Ако не разполагате с тях, то можете да си ги набавите от най-близкия магазин или пък от пазара. Става въпрос за чесън и слънчогледово олио.

Вероятно вече сами се убедихте в това, че почти всеки дом разполага с тези две съставки под ръка.
Както вече споменахме, приготвянето на този изпитан лек, е много лесно. За целта е нужно да си набавите около 300-400 грама чесън. След това го почистете от люспите и смелете скилидките. Можете и да го счукате, ако не разполагате с блендер или друга подходяща техника, за да го смелите. Целта е да получите гладка чеснова каша.



Ако не разполагате с блендер, можете да използвате месомелачка, пасатор или в краен случай и ситно ренде. След като вече сте превърнали чесновите скилидки в каша, я изсипете в литров буркан. След това допълнете буркана до горе с нерафинирано олио с отлично качество.

Затворете добре буркана и го оставете на тъмно и хладно място. Трябва да престои там в продължение на две седмици. Не забравяйте да разбърквате сместа всеки ден през този период.

Когато изтекат двете седмици, вземете буркана. Пригответе си 3-4 слоя марля и прецедете чесновото олио през нея. Вече разполагате с готовия еликсир за лечение на болките в ставите.
За да се избавите от тях, е нужно да намажете болното място с чесновото олио, посредством лек масаж.

Разтрийте го добре в продължение на около пет минути или до пълното попиване на маслото в кожата.
След това завийте мястото с топъл шал и си легнете. Еликсирът трябва да действа през цялата нощ. След като се събудите вземете топъл душ, за да се избавите от аромата на чесън.

Можете да сте сигурни, че още след прилагането на първата процедура, ще се избавите от сковаността и болката в ставите, характерни за ставните заболявания.
Въпреки това, е нужно да продължите лечението в продължение на два месеца. Прилагайте тази процедура всяка вечер.

Можете да използвате чесновото масло и за масаж на ръцете. То е много ефикасно и при наличието на артрит. Можете да изцерите и напуканите пети, ако ги мажете с него, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.