Този еликсир убива раковите клетки за броени дни

0
747

Натуралният сок се приема в продължение на 42 дни

Дори специалистите по онкология твърдят, че този еликсир е едно от най-добрите средства за унищожаване на раковите клетки.

раковите клетки
Натуралният сок се приема в продължение на 42 дни

Създател на тази рецепта е известен австрийски доктор, който е изкарал преобладаваща част от професионалния си живот в търсене на средство, което да унищожава раковите клетки.
Твърди, че не само е открил такова средство, а благодарение на него е изцерил повече от 45 хиляди души.

Въпросният специалист е създал специален сок, резултатите от който са доказани. Изцяло натуралният сок може не само да унищожи раковите клетки за броени дни, а и да ви избави от редица други сериозни заболявания.

Натуралният сок се приема в продължение на 42 дни.
По време на този режим трябва да приемате от специалния сок, който се основава върху цвеклото. Освен това е от огромна важност да наблегнете на приема на чай.



Тази диета кара раковите клетки да гладуват и съответно това води до тяхното унищожаване. В същото време здравето на целия организъм се подобрява значително.

За приготвянето на сока трябва да си осигурите само екологично чисти зеленчуци. Вероятно това ще е най-трудната ви задача от целия процес, но в противен случай цялата процедура губи смисъл.

Ето и продуктите, които са ви нужни, за да си направите вълшебния сок:
55% цвекло
20% моркови
20% корен от целина
3% картофи
2% репички

Изцедете соковете от всички гореизброени съставки и ги смесете. За целта ще ви е нужна сокоизстисквачка. Не бива да прекалявате с приема на този сок. Консумирайте толкова, колкото тялото ви е в състояние да приеме.

Вероятно сте наясно с факта, че цвеклото е сочено като природния лек срещу левкемия и други видове рак. Мощните му противоракови свойства се дължат на съдържащата се в него бетаин-аминокиселина.

Терапията със сок от цвекло е с доказан ефект в случаите на левкемия, както и на още редица видове рак. Това е видно и от хилядите хора, доверили се на този еликсир и който ги е излекувал от коварното заболяване.

Специалистите твърдят, че редовната консумация на цвекло подпомага лечението на заболявания, предизвикани от оксидативен стрес.
Освен това съдържащите се в цвеклото фибри могат да намалят нивата на холестерола с до 40%.

Ежедневната консумация на цвекло ще ви помогне да решите и проблема с разширените вени. Съдържащото се желязо в този продукт е достатъчно мощен елемент, че да прочисти тялото ви от токсини и да подпомогне изграждането на кръвта, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.