Кавгите между тези зодии са гарантирани

0
675

Добре е да не се доближават една до друга

Астролозите посочват, че докато някои зодии, са създадени за любов и не биха си казали нито една крива дума, то други не спират да си спретват кавги с повод и без повод.

зодии
Добре е да не се доближават една до друга

Вероятно именно това ги кара да се чувстват живи и поддържа тонуса им, но пък не може да се отрече, че никак не е приятно. Представете си в края на работния ден се прибирате изтощени и уморени у дома, а там вашата половинка ви чака с нетърпение, за да ви спретне кавга.

Със сигурност това положение не би ви харесало, освен ако не сте от хората, които обичат да си спретват скандали и спорове дори и само заради спорта.
Преобладаващата част от представителите на 12-те зодии, биха искали, след като се приберат у дома след тежкия работен ден, да намерят спокойствие и разбиране.

В следващите редове ще ви разкрием кои са взривоопасните зодии, чийто ден не минава, без да спретнат някоя кавга. Именно поради тази причина е добре тези двойки изобщо да не се срещат, камо ли пък да заживеят под един покрив.



Ето ги и тях:

Овен
Те не могат да осъзнаят, че може да има някой, който да не може да направи нещо. Когато са в една компания с представители на зодия Близнаци, се чувстват като трън в очите. Тъй като в такъв случай не могат лесно да достигнат до целта си, са готови да спретнат грандиозен скандал, за да си излеят яда.

Телец
Телците лесно могат да „запалят мотора“, ако в близост до тях се навърта представител на зодия Козирог. Те знаят много добре как да ги изкарат извън нерви.

Близнаци
Близнаците, които по принцип, са изключително комуникативни личности, успяват много трудно да намерят общ език с Рак.

Рак
Те са пълни с любов и нежност, но никога не биха могли да се съгласят с темпераментния Скорпион. Освен това Раците са твърде чувствителни, докато Скорпионът е способен да каже нещо, което ще го обиди, без дори да се замисли.

Лъв
Най-невъзможната комбинация на света е Лъв с Лъв. Помежду им винаги ще зее огромна пропаст заради огромното желание за внимание.

Дева
Ако две Деви застанат в близост, то можете да сте сигурни, че скандалът е в кърпа вързан. Те не понасят представителите на собствената си зодия.

Везни
Везни и Скорпион, са двете зодии, които никога не биха се толерирали.

Скорпион
Представителите на аквариумите плашат Скорпионите до смърт, тъй като са твърде фантастични.

Стрелец
Съжителството му с Рак или Дева е невъзможно, тъй като не понася скуката и реда.

Козирог
Най-добре е представителите на зодия Везни никога да не се навъртат до тези на зодия Козирог.

Водолей
Телците са тези, които лазят ужасно много по нервите им. Причината за това е, че техният живот е твърде организиран и следват амбициозно правилата.

Риби
Творческия и чувствителен характер на Риби в никакъв случай не би могъл да издържи Стрелецът, който е силен и еуфоричен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.