Страшна драма: „Гласът на България“ се тресе от това, което е изживяла тази рускиня! (ВИДЕО)

0
300

„Гласът на България“ тази година предполага да бъде особено драматичен!

Предаването „Гласът на България“ стартира в ефира на Би Ти Ви в неделя, а с това започна и големият интерес към него. Имаше много интересни изпълнения в първия епизод, но едно от тях предизвика особен интерес, забеляза TOPactualno.com.

Гласът на България
Анастасия Белявская разтърси „Гласът на България“

То е на рускинята Анастасия Белявская. Тя разплака жури и публика по време на интерпретацията си на I Want to Break Free – великото парче на Queen.

Блондинката посвети изпълнението си на свой много близък приятел, който е починал наскоро. Той се казва Игор и е бил известен актьор в Русия.

Двамата се познават от ученическите си години. Били са много близки, преди автомобилна катастрофа да отнеме Игор от този свят.



Самата Анастасия сподели своята история в „Гласът на България“ със сълзи на очи. Младежът много й липсва, той винаги я е подкрепял в музиката.

Талантът на рускинята иначе е виден за всекиго. Всички се обърнаха на изпълнението й, но това не е първият такъв случай за нея.

Тя е участвала преди време и в „Гласът на Русия“. Там също е преминала през кастингите на тъмно и е стигнала далеч.

Очаква се и в „Гласът на България“ да премине доста далеч. Тя вече е сред фаворитите дори за спечелване на предаването, макар още да е твърде рано за такива приказки.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.