Любо Пенев е бесен: Разкри каква е логиката при измамата на Боби Михайлов!

0
239

Любо Пенев не се примирява със загубата на конгреса!

Борислав Михайлов бе преизбран за президент на БФС, но Любо Пенев не се съгласява с това. Той счита, че е станал жертва на измама от страна на Боби и екипа му.

Любо Пенев срещу Боби Михайлов
Любо Пенев гони Боби Михайлов до дупка

Бившият национален селекционер сезира прокуратурата и СГС за нарушения при избора за президент. Сега чака думата на закона.

Любослав Пенев не приема гласуването за редовно и счита, че има манипулация на вота. Логиката му е, че няма как Боби да е получил по-голям процент в сравнение с миналите избори, при положение че сега има конкуренция.

„Няма как предишния път, когато не се е състезавал с никого, да има 76%, а сега, когато има още двама кандидати, да е с 92%. Няма логика.“ – каза Любо Пенев пред камера на Би Ти Ви.



Другият кандидат беше Ивайло Дражев, който остана с най-нисък процент. По-важното обаче е, че и той, и Любо негодуват срещу тези избори.

Основната им претенция е, че не бяха допуснати в залата по време на гласуването. Така не са видели с очите си кой за кого гласува и затова не са сигурни в честността на целия процес.

Очаква се скоро да има яснота по заведеното от Любо дело. Той се заканва да съди до дупка бившия си съотборник в националния отбор.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.