Тя е преживяла нещо ужасно, но разтърси „Гласът на България“! (ВИДЕО)

0
643

„Гласът на България“ тази година получи уникална участничка, която е имала кошмарно детство!

Виктория Динкова е момиче на 22 г., което просто иска да пее в „Гласът на България„. То е било от онези деца, които са имали ужасяващо детство.

Гласът на България
Графа се радва на Вики в „Гласът на България“

Вики е живяла в дом на постоянни крясъци и скандали, често се е стигало и до физическа саморазправа между родителите й. Понякога жертва на подобни неща е ставала й самата тя.

Един ден, когато е вече на 17 г., решава, че не може да стои повече в такава атмосфера и напуска дома си. Изнася се, а за да се издържа, започва работа.

Работи здраво 2 години в родната Варна и пести от всичко. „Имала съм дни, в които съм яла само гризки, за да спестявам.“ – признава Виктория.



В крайна сметка преди 3 години мечтата й се сбъдва и тя отива да живее в София. Желанието й е да е далеч от родителите си и затова тези 450 км. й изглеждат страхотни.

През цялото това тежко време единственото, което я е крепяло, е любовта й към музиката. Често си е пеела песни в трудните мигове и така развива един уникален талант.

В „Гласът на България“ Вики изпя Crazy и накара всички столове на журито да се обърнат. Изборът й се спря на Поли Генова, която много се зарадва от този факт.

Вижте и чуйте изпълнението й в предаването!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.