Направи го! Бойко Василев вече не мисли само за „Панорама“, но и за сватба

0
571

Бойко Василев готви ново радостно събитие в живота си, но не се знае кога ще е то!

Мистър „Панорама“ Бойко Василев устройва личния си живот в последно време. Той се разведе с Адриана Петрова преди по-малко от 2 години и вече е сгоден за колежката си Албена Колчакова.

Бойко Василев и Албена
Бойко Василев и Албена Колчакова мислят вече за сватба

Двамата живеят заедно от 2016 г., още отпреди разводът на журналиста да бъде официализиран. Те са колеги в БНТ и именно така е пламнала любовта им.

Според в. „Таблоид“, Албена е била тази, която е натиснала Бойко Василев за брак. Той нямал особено желание пак да се жени, след като разводът му излязъл солено, но за да не изгуби любимата си, се сгодил за нея.

Все пак тв водещият й обяснил, че не иска да пришпорват нещата и ще се оженят тогава, когато той бъде готов за това. Ето защо не се очаква сватба в близките 1-2 години.



Албена Колчакова от 9 години е продуцент на „Денят започва“ по БНТ. 48-годишният Бойко Василев пък е не само водещ на култовото „Панорама“, но и продуцент на „Актуални предавания“.

Има вероятност новосгодената двойка да опита да си има и дете. Бойко вече има наследници от адвокатката Адриана, но е ясно, че прави всичко за щастието на новата си тръпка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.