Вашият хороскоп за месец март

0
280

Сега можете да чертаете доста по-смели планове

За да научите какво ще донесе месец март на всеки един от представителите на 12-те зодии, е нужно да прочетете вашият месечен хороскоп.

хороскоп
Сега можете да чертаете доста по-смели планове

Можете да направите това в редовете по-долу.

Козирог
Вашият месечен хороскоп вещае, че през март ще ви се наложи да поемете ангажимент, свързан с образованието или кариерата на дете. Това задължение засяга в по-голяма степен представителите на силния пол от тази зодия. То ще е свързано със син или внук.

В професионалното ви обкръжение се задава нов човек.
Ще получите предложение, което много ще ви зарадва. То обаче ще донесе тъга и сериозен дискомфорт на хора от близкото ви обкръжение или семейството ви.



Сега можете да чертаете доста по-смели планове. Имайте предвид обаче, че ще можете да разчитате само и единствено на себе си в това отношение. В противен случай трябва да сте подготвени за всякакви неприятни изненади.
Месец март ще ви предостави възможността да намерите своята сродна душа в личен или бизнес план.

Водолей
През този месец се задават радостни събития, свързани с появата на бял свят на момче, вещае вашият хороскоп. Млад човек от семейството ви ще постигне доста сериозни успехи. Ще ви се наложи да забавите плановете или действията, свързани с движимо или недвижимо имущество.

Предстоят и неприятности в семейството, които ще са свързани с емоционална загуба или обида. Определено ще ви бъде доста трудно да я преживеете.
Най-после ще имате възможността да осъществите далечно пътуване, за което отдавна мечтаете.

Семейството ви ще бъде подложено на словесна атака от човек извън дома ви. Ще ви се наложи да се справите и с това. Младите дами от зодията ще получат доста интересни новини и ще имат интересни разговори с приятели.

Риби
Хороскопът ви категорично вещае, че през март вашият приоритет ще е домът ви. Ваша близка роднина може да ви посети и да ви остане на гости за известно време.
Добре е мъжете от тази зодия да се опитат да намерят причината за стреса, на който са подложени. Не подминавайте нито един от елементите с лека ръка.

Добрите новини са свързани с финансови постъпления. Предстои да подпишете документ, който ще ви донесе регулярни доходи в бъдеще.
Ако сте ангажирани със съдебни дела от финансов характер, също можете да очаквате успех.

В случай, че работата ви е свързана с пари, е добре да проявите повече бдителност. Не е изключено да възникнат и някои нежелани промени, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.