Бунт срещу Никол Шерцингер след срама на Гришо в Дубай

0
535

Никол Шерцингер е обвинявана за големия провал на Григор Димитров в Дубай!

Гаджето на Никол ШерцингерГригор Димитров, претърпя пълен крах в Дубай тази седмица и това продължава да тормози феновете му. Той се прости с АТР 500 още на старта, но най-лошото е, че изгуби от 117-тия в света.

Григор Димитров и Никол Шерцингер
Обвиняват Никол Шерцингер за загубата на Гришо

Източници разкриват, че в Дубай с Гришо е била и Никол, което стана причина за бунт срещу нея. В интернет много от феновете негодуват, че певицата е била там, защото считат, че го е разсейвала и той не е успял да тренира пълноценно.

По принцип срещу Никол Шерцингер цари някакво недоволство от страна на почитателите на Григор Димитров. Те считат, че той заслужава много по-млада жена, а не такава, която е била в пубертета, когато той се е родил.

„Трябва да си намери младо момиче, което да го подкрепя в спорта. Тая Никол видимо не се интересува дали Гришо има успехи на корта или няма. За какво му е тая бабичка…“ – пише форумник.



Никол Шерцингер не присъства на двубоя му с Жазири, но все пак е обвинявана, че го е разсейвала. Тя не присъства никога на негови мачове именно поради този фактор с разсейването.

Връзката между Григор и Никол е от 2 години и половина. Имаше слухове, че ще се женят, но още няма нищо официално.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.